DOLAR 32,3415 0.22%
EURO 35,0508 -0.23%
ALTIN 2.282,510,24
BITCOIN 22854361,52%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE NUTRICIA’DAN ANLAMLI İŞBİRLİĞİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE NUTRICIA’DAN ANLAMLI İŞBİRLİĞİ

ABONE OL
Kasım 28, 2020 09:32
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İLE NUTRICIA’DAN ANLAMLI İŞBİRLİĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NUTRİCİA BEBEK MAMASI BAĞIŞLADI, BÜYÜKŞEHİR AİLELERE ULAŞTIRDI

Maddi imkansızlıktan dolayı 1-2 yaş arası bebeklerini yeteri kadar besleyemeyen aileler için Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Nutricia firması arasında işbirliğine imza atıldı. Bu kapsamda Nutricia firması Büyükşehir’e 7 bin adet mama ve devam sütü bağışında bulundu. Büyükşehir’in Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ise kent genelindeki dezavantajlı grupta yer alan mahallelere dağıtım gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yürüttüğü projelerle il genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşırken, kentteki diğer sosyal sorumluluk projelerine de destek oluyor. Mersin’de ekonomik yetersizlikten dolayı 1-2 yaş arası bebeklerine yeterli besin sağlayamayan aileler için Nutricia firması, dağıtımını Büyükşehir’in yapacağı mama ve devam sütü bağışında bulundu. Büyükşehir ekipleri ise kent genelindeki dezavantajlı grupta yer alan mahallelere dağıtım gerçekleştirdi. Ellerinde mamalar ve devam sütleri ile kapısında Büyükşehir ekiplerini gören ailelerin sevinci yüzlerinden okundu.

Nutricia bebek maması bağışladı, Büyükşehir dağıttı

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ihtiyaç sahibi ailelerden gelen başvuru ve talepler doğrultusunda adresleri belirledi ve kent genelinde dağıtım gerçekleştirdi. Anne sütünün yetersiz kaldığı durumlarda devam sütleri hayati öneme sahip oluyor. Büyükşehir, Nutricia firmasının şartsız bağış olarak gönderdiği toplam 7 bin adet mama ve devam sütünü talepler doğrultusunda sağladığı koordinasyonla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.