DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MEPİAD Yönetimi BaşkanCenkcimenoğlu’nu ziyaret etti

MEPİAD Yönetimi BaşkanCenkcimenoğlu’nu ziyaret etti

ABONE OL
Mayıs 20, 2021 15:22
MEPİAD Yönetimi BaşkanCenkcimenoğlu’nu ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MEPİAD Yönetimi Başkan Cenkcimenoğlu’nu ziyaret etti

Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD) Başkanı Özcan Demir ve Yönetim kurulu üyeleri Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’nu ziyaret etti.

DEVA Partisi Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Önder Usta, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tamer Örs ve yönetim kurulu üyemiz Birkan Ölmez’in katıldığı ziyarette, pandemi süreci ve esnafın yaşadığı sorunlar konuşuldu.

MEPİAD Başkanı Özcan Demir ziyarete gelen üyelerini tanıştırarak dernek ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Esnafın özellikle pandemi sürecinde büyük sıkıntılar yaşadığına vurgu yapan Özcan: “Mersin’de ilk olarak DEVA Partisi’ni ziyaret ettik. Bunun nedeni İl Başkanı Sayın Cenk Cenkcimenoğlu’nun tam kapanma sürecinde esnafa verdiği destek oldu. Mersindeki siyasi parti başkanlarından bir tek Cenk bey aradı. Dertlerimizi dinledi. Çözüm önerilerini aktardı. Esnafın yanında oldu. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Esnaf sorununun geç çözülmesinin en başta gelen nedenleri arasında aşılamanın düzgün yapılmaması olduğuna dikkat çeken Başkan Demir, “Hükümet aşı krizini çözemedi. Bu krizi yönetemediler. Bu yüzden esnaf kepenk kapattı.  Çok zor durumda kaldılar. Aşılama zamanında ve düzgün bir şekilde yapılsaydı bugün tam kapanma olmazdı. Esnafta bu kadar mağdur olmazdı” dedi.

Türkiye’de hemen her sektörün birer sorunlar yumağı haline geldiğini ifade eden Başkan Cenk Cenkcimenoğlu ise, “Her sektör sorunun kendi tarafını görüyor. Oysa Türkiye’nin bir bütün olarak sorunlarını ivedilikle çözmeye başlaması gerekiyor. Bizler sorunları yaşayanlar olarak çözüm önerilerini de biliyoruz. Bu konuda başta esnafımız ve iş insanlarımız olmak üzere tüm kesimlerin sıkıntılarını giderecek formülleri paylaşmaya devam ediyoruz. Genel Başkanımız Ali Babacan ve tüm teşkilatlarımız mahalle mahalle, ev ev dolaşarak bunları aktarmaya çalışıyoruz. DEVA Partisi kurulduktan sonra muhalefetin sesi daha güçlü çıkmaya başladı. Çözüme tepeden inme tedbirlerle değil, sorunu yaşayanlarla birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

Misafirlerine,  partisinin  çözüm önerilerini ve parti politikarını aktaran Başkan Cenkcimenoğlu, faaliyetleri ve teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Başkan Cenkcimenoğlu, toplantının ardından toplu fotoğraf çektirdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.