DOLAR 32,4857 -0.2%
EURO 34,9515 0.28%
ALTIN 2.435,990,54
BITCOIN 2095101-0,58%
Mersin
28°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

M. Sinan CANPOLAT PANDEMİ YARDIM BİR BİZE YAPILMADI;

M. Sinan CANPOLAT PANDEMİ YARDIM BİR BİZE YAPILMADI;

ABONE OL
Mayıs 18, 2021 14:39
M. Sinan CANPOLAT PANDEMİ YARDIM BİR BİZE YAPILMADI;
0

BEĞENDİM

ABONE OL

M. Sinan CANPOLAT
MERSİN EMLAKÇILAR ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI
PANDEMİ YARDIM BİR BİZE YAPILMADI; DEDİ ve gazetemize beyanat verdi ve şunları söyledi;

Bizler “Emlakçı” ve “Galerici” esnafı olarak; vergimizi, sigortamızı, bağ kurumuzu, kira, tlf, elektrik, su, doğalgaz, personel gideri vs. masrafları işletmelerimiz açık da olsa kapalı da olsa ödüyoruz. Kapatın diyorsunuz kapatıyor, açın diyorsunuz açıyoruz.

“Sorumlu Emlak Danışmanları” olarak bizlerin anlamadığı ekonomiye yapmış olduğumuz katkı kalemleri saymakla bitmezken dün akşam açıklanan destek ve hibe paketi listesinde pandeminin başından dün akşama kadar esnaf ve iş kolları listesinde yer almadığımızı gördük.

Bizleri neden yok sayıyorsunuz, neden tanımıyorsunuz. Üvey evlat ve çifte standart uygulamasını kabul etmediğimizi haykırıyor, bizleri de diğer esnaf kardeşlerimiz gibi görmeniz ve aynı kefeye koymanızı istiyoruz. Bu eksikliği görüp tüm esnafımıza yaptığınız destek ve hibe paketi listenize biz “Emlakçı” ve “Galerici” esnafını da almanızı istiyoruz. Diyerek sözlerine şu şekilde devam etti;

Değilse ailelerimiz ve çalışanlarımız ile beraber 1 milyonu bulan sayımız ile çok üzüntülü olduğumuzu belirtiyor, bu yanlıştan bir an önce dönülmesini talep ediyor ve takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.

Diyerek sözlerini bitirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.