DOLAR 32,4964 0.08%
EURO 34,8494 0.12%
ALTIN 2.471,050,37
BITCOIN 1997981-3,84%
Mersin
26°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İl Başkanı Ercik, Ramazan Bayramını Kutladı.

İl Başkanı Ercik, Ramazan Bayramını Kutladı.

ABONE OL
Mayıs 10, 2021 10:43
İl Başkanı Ercik, Ramazan Bayramını Kutladı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı dolaysıyla yazılı bir açıklama yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayını daha geride bırakarak küskünlerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

Mesajında, bayramlarda birlik, beraberlik, paylaşma ve hoşgörünün en güzel şekliyle  yaşandığının altını çizen İl Başkanı Cesim Ercik, ” Ramazan ayının akabinde İslam alemi olarak beklediğimiz Ramazan Bayramı, birlik ve beraberliğin perçinleştiği, sevgi, kardeşlik ve barış ortamının yoğun olarak yaşandığı  ve paylaşma duygusunun en güzel örneklerinin sergilendiği kutsal günlerdir. İnsanlara erdem ve olgunluk kazandıran, sevgi, hoşgörü, sabır ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının sonuna gelmiş olmanın hüznünü yaşamaktayız. Dünyada ve Ülkemizde yaşanan Koronavirüs pandemisi nedeniyle bu bayramda sevdiklerimizden, akrabalarımızdan, komşularımızdan ve dostlarımızdan ayrı kalacağız. Bu ayrılık tez zamanda biter ve yine eskisi gibi bir araya gelip hasbihallerimize devam ederiz inşallah. Siz değerli Mersinli hemşehrilerimden ricam, devletimizin pandemi nedeniyle almış olduğu tedbir ve kurallara uyalım kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım. Bu duygu ve düşüncelerle; Milletimizin her türlü dayanışma duygusunun tezahür ettiği Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Bayramın, ülkemize, kentimize, milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dilerim.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.