DOLAR 32,2756 -0.24%
EURO 34,7798 -0.12%
ALTIN 2.410,770,73
BITCOIN 2034884-1,47%
Mersin
20°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güngör, Mersin’in kimlik sorununa vurgu yaptı:

Güngör, Mersin’in kimlik sorununa vurgu yaptı:

ABONE OL
Eylül 1, 2022 08:29
Güngör, Mersin’in kimlik sorununa vurgu yaptı:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güngör, Mersin’in kimlik sorununa vurgu yaptı:

Mersin kamuoyu tarafından siyasi yaşamındaki çalışmalarıyla tanınan iş insanı Davut Güngör, 2023’de yapılacak 28. Dönem Genel Seçimlerinde Mersin milletvekili aday adaylığını açıkladı. Partisine verdiği büyük destekle hafızlara kazınan Güngör, Mersin’de Ak Parti’de aday adaylığını açıklayan ilk isim olarak dikkat çekti. Gazetemize verdiği demecinde önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Güngör, “Türkiye artık eski Türkiye değil, çünkü Ak Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte büyüyen, güçlenen, dünyada söz sahibi olan ve kalkınan bir ülke konumuna geldik. Fakat daha büyük atılımların ortaya konması için önümüzdeki seçimler çok önemli hale gelmiştir. Şu gerçeğin de altını çizmek istiyorum: 2023 Türkiye’nin şahlanışının yılı olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugünkü dünyada lider konuma yükselmiş Türkiye’mizin mimarıdır.  Ak Parti başarılarıyla adına tarihe yazdırmış bir partidir. Ak Parti’nin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Öte yandan gazetemize verdiği demecinde durmaksızın Ak Parti’nin başarısı için çalışmaya devam ettiğinin altını çizen Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dün olduğu gibi bugünde sahada halkın yanındayız. Çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Hep birlikte yeni hedeflere ulaşmak için, Türkiye’miz için bu davamıza sahip çıkarak çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle son dönemde Mersin’e çok büyük yatırımlar yapıldı. Enerjiden, lojistiğe tarımdan sanayiye dev yatırımları kentimiz kazandı. Biz vatandaşlarımıza Ak Parti döneminde yapılan yatırımları anlatıyoruz. Bunun yanında sorunlara da değiniyoruz. Bence Mersin’in en büyük sorunu kimlik sorunudur. Bizler Mersin olarak yönümüzü belirlemek zorundayız. Gücümüzü dağıtarak bir yere gelmenin imkanı yoktur. Bir alana odaklanmamız ve o sektörde dünya liderliğine soyunmamız gerekmektedir. Kısmet olursa Mersin Milletvekili olduğumuzda ben bu konuya dikkat çekerek mecliste çalışmalarımı yapacağım. Mersin artık hangi alanda olması gerektiğine karar vermelidir. Bu duygu ve düşüncelerle 28.Dönem Seçimlerinde Mersin Milletvekili aday adaylığı sürecimin bu vesileyle ülkemize, milletimize, şehrimize, tüm dost kardeş ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.