DOLAR 32,3813 0.18%
EURO 35,0954 -0.04%
ALTIN 2.325,120,26
BITCOIN 2272172-0,62%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

FERRUH DOĞAN TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKATI MERSİN İL BAŞKANI OLACAK.

FERRUH DOĞAN TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKATI MERSİN İL BAŞKANI OLACAK.

ABONE OL
Aralık 4, 2020 08:36
FERRUH DOĞAN TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKATI MERSİN İL BAŞKANI OLACAK.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FERRUH DOGAN Mersin il başkanı olacak, Sarıgül parti kuruyor: Logo ve isim 17 Aralık’ta açıklanacak Türkiye Değişim Hareketi’ni başlatan Mustafa Sarıgül parti kuruyor. Sarıgül, Ankara’da hareketinin il başkanları ile bir araya geldi.

20 Aralık’ta partisinin kuruluş dilekçesini vereceğini açıklayan Sarıgül, hedeflerini anlattı. Pandemi önlemleri nedeniyle Ankara’da belirli sayıda kurucu ve teşkilat mensubu ile bir araya gelen Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül, partilerinin 20 Aralık Pazar günü resmen kurulacağını açıkladı. O gün kuruluş dilekçesini verecek olan Sarıgül, kurucularla birlikte Anıtkabir’i ziyaret edecek.

Sarıgül, partinin adı, logosu ve kurumsal kimliğini ise kuruluştan 3 gün önce 17 Aralık Perşembe günü kamuoyu ile paylaşacak. Mustafa Sarıgül’ün kurucu ve teşkilat mensuplarına konuşmasından öne çıkanlar şöyle: “Türkiye Değişim Hareketi partileşme kararını almıştır” Milyonlarca fedakâr, cefakâr arkadaşımızın sevgiyle büyüttüğü Türkiye Değişim Hareketi partileşme kararını almıştır. Türkiye Değişim Hareketi siyasete yeni bir soluk getirmek, mevcut kalıpları kırmak, yitirilmiş umutları yeşertmek üzere bugün bu an itibarıyla büyük Türk milletinin karşısında olmaktan gurur duyuyorum. “20 Aralık 2020 günü resmen kuruyoruz” Partimiz Türkiye’ye yeni bir soluk getirmek için yola çıktı. Partimizi barış ve güvenliği koruma, insan hakları, sosyal ve ekonomik gelişmeyi sağlama, fakirlikle mücadele günü olan 20 Aralık 2020 günü resmen kuruyoruz.

Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu parti; benim partim, sizin partiniz değil, Allah izin verirse 83 milyonun partisi olacak. 83 milyonu kucaklayacak. Logo ve isim 17 Aralık’ta açıklanacak Partimizin ismini, logosunu, kurumsal kimliğini 17 Aralık 2020 günü bütün ulusumuzla paylaşacağız. Partiye yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre MERSİN, de il başkanı olarak düşünülen ve büyük ihtimal ile Mersin tanımış iş adamlarından FERRUH DOĞAN Mersin il başkanı olacak, Bunun üzerine FERRUH DOĞAN, da Mersin ve ilçeler de teşkilat çalışmasına başladı halkında desteğini görüyor. Partimizin ülkemizin iç ve dış konulara getirdiği çözümleri ülkemizi bu çıkmazdan kurtaracak programımızı kuruluş günü olan 20 Aralık 2012’de umudun merkezi olan genel merkezimizde bütün umudumuz ile paylaşacağız. “Partimizi iki genel seçim iktidara taşıyamayan genel başkan istifa edecek” Partide adaleti sağlayarak ön seçimi vazgeçilmez ön prensip kabul edeceğiz.

Buradan ilan ediyorum partimizi iki genel seçim iktidara taşıyamayan genel başkan istifa edecek. Üzerine basarak ifade etmek istiyorum; devrim lafla olmaz, reform ve değişim lafla olmaz. Bir siyasi partinin genel başkanı partisini iki genel seçimde iktidara taşıyamıyorsa o koltuğu bırakacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.