DOLAR 32,3791 0.18%
EURO 34,9922 -0.26%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN 2262631-0,96%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdemli ‘de Sağanak Yağış Etkili Oldu

Erdemli ‘de Sağanak Yağış Etkili Oldu

ABONE OL
Aralık 15, 2020 15:33
Erdemli ‘de Sağanak Yağış Etkili Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdemli’ de etkili olan fırtınayla birlikte metrelerce yükselen dalgalar, sahil yolunu kum ve taşlarla doldurdu. Teyakkuzda olan Belediye ekipleri, yola saçılan taş ve kumları temizlemek için harekete geçti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ‘da ekiplerce yürütülen çalışmaları bizzat yerinde takip etti.
“Erdemli Belediyesi Teyakkuz Halinde”
Etkili olan sağanak yağış nedeniyle, Erdemli Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde. Ekip olarak görevlerinin başında olduklarını, an ve an bütün bölgeleri takip ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin alt yapısı en sağlam kentlerden biri olduğunu belirtti. ‘Doğal afetin karşısında duracak bir güç yok’ diyen Başkan Tollu, “Şu anda Toprak su Tesislerindeyiz, buranın alt yapısını düzenledik ama açık deniz olduğu için dalga hızlı bir şekilde karaya vuruyor ve kıyıyı tahrip ediyor. Belediye garajında kurduğumuz sistemle, arkadaşlarımız şu anda iş makinalarıyla tırların üzerinde teyakkuz halinde. En ufak bir sıkıntıda, olaya müdahale edebilecek durumdayız. Bizim amacımız bu sıkıntıyı, en az hasarla atlatmak. Allah afetinden korusun diyoruz. Gücümüz nispetinde alınabilecek bütün tedbirleri almış durumdayız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.