DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20662752,26%
Mersin
20°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan “Ramazan” Mesajı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan “Ramazan” Mesajı

ABONE OL
Nisan 24, 2020 11:11
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan “Ramazan” Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

11 Ayın Sultanı Ramazanın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu mübarek ayın Erdemlimize, ülkemize, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diledi. Ramazanı Şerif ayının tüm İslam âlemine huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu ayın Cenabı Allah tarafından insanlara bolluk ve rahmet ayı olarak verildiğini dile getirdi. Mesajında “Yaşanan salgın nedeniyle bir araya gelemesek de, bereketli sofralarda kardeşliğimizi bir arada yaşayamasak da gönüllerimiz bir aradadır. Kardeşliğimiz her daim her koşulda bakidir” ifadelerine yer veren Tollu, “Erdemli Belediyesi olarak da koronavirüsün ilçemizi etkilememesi için gereken tüm çalışmaları gerçekleştirdiğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Evlerimizden çıkmayalım. Bu virüs hafife alınmamalıdır. ‘Bana bir şey olmaz’ düşüncesi ile hareket etmeyiniz, alınan tedbir ve kurallara harfiyen uyalım ve dışarı çıkmayalım. Koronavirüs tehlikesini birlikte aşacağımızdan kimsenin şüphesi de

olmasın. Hassasiyet gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle bu badireyi de geride bırakacağız. Yüce Rabbim milletimizin ve memleketimizin tekrar sağlıklı günlere ulaşmasını nasip eylesin.”

“Rahmet ve bağışlanma ayındayız”

Ramazan ayına kavuşma sevincinin yaşandığını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “insanlığın bir an önce bu musibetten (koronavirüs) kurtulması için yüce Mevla’ya niyazda bulunalım” dedi. Tollu, mesajında şunları kaydetti; “Ramazan ayı önü rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azat olan bolluk ve bereket ayıdır. Bu ayda yapılan tüm ibadetlerin derecesi yüksektir. Cenabı Allah tuttuğumuz oruçlarımızı, kıldığımız namazlarımızı ve yaptığımız her türlü hayır ve hasenatımızı eksikleri ile birlikte kabul etsin. Ramazanı Şerif ayının feyzinden, nurundan ve bereketinden azami derecede istifade eden kullarından eylesin.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.