DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0379 -0.17%
ALTIN 2.324,750,24
BITCOIN 2264318-0,41%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DERTLER PAYLAŞILINCA AZALIR

DERTLER PAYLAŞILINCA AZALIR

ABONE OL
Nisan 1, 2020 10:04
DERTLER PAYLAŞILINCA AZALIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zorda olana kardeş ol

Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, pandemi dolayısıyla zor günlerin yaşandığı şu günlerde “esnaf ol, zorda kalana kardeş ol” sloganıyla ihtiyaç sahipleri için gıda yardım paketleri hazırladıklarını bildirdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve kısa sürede küresel salgın haline dönüşen corona virüs (Covid-19) ile Türkiye’de mücadele sürerken; dayanışma da büyüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Milli Dayanışma Kampanyası’nın startını verdiği ülkemizin dört bir yanında da dayanışma kampanyaları sürüyor.

DERTLER PAYLAŞILINCA AZALIR
Mersin’de Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi de ihtiyaç sahipleri için gıda yardım paketleri hazırladı. Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel, konuyla ilgili verdiği bilgide; “‘Esnaf ol, zorda kalana kardeş ol’ çağrısıyla gıda yardım paketleri hazırladık. Dertler paylaşılınca azalır, mutluluk paylaşılınca çoğalır” dedi.
Tüm dünyanın mücadele ettiği corona virüs salgınına karşı Türkiye’de de önemli tedbirler alındığına işaret eden Başkan Önel, zor günlerin devlet-millet dayanışması ile aşılacağını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.