DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080283-0,92%
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” KAMPANYASI’NA MERSİN’DEN İLK DESTEK… BAŞKAN GÜLTAK, 1 MAAŞINI BAĞIŞLADI
  • Özyar izlem gazeteleri
  • Genel
  • “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” KAMPANYASI’NA MERSİN’DEN İLK DESTEK… BAŞKAN GÜLTAK, 1 MAAŞINI BAĞIŞLADI

“BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” KAMPANYASI’NA MERSİN’DEN İLK DESTEK… BAŞKAN GÜLTAK, 1 MAAŞINI BAĞIŞLADI

ABONE OL
Mart 31, 2020 10:29
“BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” KAMPANYASI’NA MERSİN’DEN İLK DESTEK… BAŞKAN GÜLTAK, 1 MAAŞINI BAĞIŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” KAMPANYASI’NA MERSİN’DEN İLK DESTEK…

BAŞKAN GÜLTAK, 1 MAAŞINI BAĞIŞLADI

* Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına Mersin’den ilk destek, Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan destek geldi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” adıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na destek vererek, yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlar için 1 maaşını bağışladığını açıkladı.

Mağdur ve dar gelirli vatandaşlara destek olunacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 4 buçuk saat süren kabine toplantısı sonrasında millete sesleniş konuşmasında, Milli Dayanışma Kampanyası başlatıldığını açıklayarak, 7 aylık maaşını bu kampanyaya bağışladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan; “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” diyerek başlattıkları kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir yardım hesabı açıldığını belirterek, yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, dar gelirli vatandaşlara ilave destek sağlamak amacında olduklarını ifade etti.

Mersin’den ilk destek Başkan Gültak’tan…

AK Parti başta olmak üzere tüm parti teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarını ve bürokratları kampanyaya destek vermeye davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak kayıtsız kalmadı.

Cumhurbaşkanı’nın çağrısından hemen sonra sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile 1 maaşını kampanyaya bağışladığını belirten Başkan Gültak, tüm Mersinlilere de çağrıda bulundu. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasından haberdar oldum ve 1 maaşımı bu kampanyaya aktaracağım. Buradan tüm Mersinli hemşerilerime, iş insanlarımıza, esnaflarımıza ve başta belediyede çalışan başkan yardımcılarımız ve müdürlerimize de sesleniyorum. ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyamıza sizler de katılın. Tüm insanlarımıza ve Türkiye’mize faydamız olsun.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.