DOLAR 32,3828 0.19%
EURO 35,0626 -0.11%
ALTIN 2.325,070,26
BITCOIN 2261791-1,64%
Mersin
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN YILMAZ, BAYRAM BULUŞMASINI TELEKONFERANS İLE YAPTI

BAŞKAN YILMAZ, BAYRAM BULUŞMASINI TELEKONFERANS İLE YAPTI

ABONE OL
Mayıs 26, 2020 10:12
BAŞKAN YILMAZ, BAYRAM BULUŞMASINI TELEKONFERANS İLE YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN YILMAZ, BAYRAM BULUŞMASINI TELEKONFERANS İLE YAPTI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; Ramazan Bayramı’nın ilk gününde ailesi, yakınları, arkadaşları ve hemşehrileriyle telekonferans aracılığıyla bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.

İlk önce anne ve babasının bayramını kutlayan Başkan Yılmaz, daha sonra akrabaları, il,ilçe protokolü ve hemşehrileriyle bayramlaştı.

Başkan Yılmaz, yaylalara göç eden yörükleri de unutmadı. Yörük vatandaşları arayarak hal ve hatırlarını soran Başkan Yılmaz; “Önemli bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu zor günler de geçecek, hep beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlara kavuşacağız” dedi.

“Sevdiklerimiz İçin Tedbiri Elden Bırakmıyoruz”

“Tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir” diyen Başkan Yılmaz, sağlığın her şeyin üstünde olduğunu dile getirerek; “Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bu bayramda sevdiklerimizle bir araya gelemedik ve yüz yüze bayramlaşamadık ama onlara bir telefon kadar yakınız. Ailemizin, akrabalarımızın ve tüm sevdiklerimizin bayramını bu kez telefon ve diğer iletişim araçlarıyla kutladık. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpeceğimiz güzel günler yakın. Allah’ın izniyle bu süreç geçecek ve inşallah bu özlemi hep beraber gidereceğiz. Yüce Rabbimizin insanlara verdiği en büyük nimetlerden birisi de sağlıktır. Evlerimizde kalarak, kurallara uyarak sevdiklerimiz için tedbiri elde bırakmıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, esenlik getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.