DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20762482,75%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAŞKAN GÜLTAK’TAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

BAŞKAN GÜLTAK’TAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

ABONE OL
Mart 17, 2020 13:29
BAŞKAN GÜLTAK’TAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GÜLTAK, ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 105’İNCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

* Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Çanakkale Zaferi’nin 105’inci Yıldönümü ve Şehitler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında; Çanakkale Zaferi’nin, insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olduğunu ifade eden Başkan Gültak; “Çanakkale Destanı; vatan toprağı, bayrağı ve hürriyeti söz konusu olduğunda, aziz ve fedakâr milletimizin imkânsızı mümkün kılabildiğinin dost-düşman tüm dünyaya ispatıdır” dedi.

Çanakkale Zaferi’nin, tarihin akışını değiştiren büyük bir kahramanlık örneği ve destan olduğunun altını çizen Başkan Gültak, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Çanakkale Zaferi; aziz milletimizin en büyük kahramanlık destanlarından biridir.

Çanakkale savunması; vatan toprağı, bayrağı, özgürlüğü, hürriyet ve istikbali düşman tehdidine uğradığında, her türlü yokluğa rağmen, fedakâr ve aziz milletimizin şehit olmayı göze alarak neleri başarabileceğinin, imkânsızı mümkün kılabileceğinin dost-düşman bütün dünyaya ispatıdır.

Aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin, kanları ve canları pahasına korudukları vatan toprakları; dün olduğu gibi bundan sonra da fedakâr ve cefakâr milletimiz tarafından kutsal bir emanet olarak korunacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105’inci yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları başta olmak üzere, vatan toprağı için canlarını feda ederek bu toprakları vatan yapıp bizlere miras bırakan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şâd, mekânları cennet olsun inşallah.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.