DOLAR 32,6024 0.39%
EURO 34,8406 0.26%
ALTIN 2.492,390,33
BITCOIN 21172033,88%
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN GÜLTAK, ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

BAŞKAN GÜLTAK, ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

ABONE OL
Ocak 18, 2020 09:46
BAŞKAN GÜLTAK, ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK,

ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI, BUZ PİSTİ MÜJDESİ VERDİ

* Başkan Gültak, Ahi Evran İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin heyecanını paylaştı. Çocuklara kitap hediye eden Başkan Gültak, onlara ‘buz pisti’ müjdesi de verdi.

Akdeniz belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; yarıyıl tatili nedeniyle Ahi Evran İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Okulun konferans salonunda düzenlenen törende, öğrencilere hitap eden Başkan Gültak; gerek meslek, gerekse de siyaset hayatının her döneminde eğitimin ve eğitimcinin her zaman yanında olduğunu vurguladı. Öğrencilere bir de müjde veren Başkan Gültak, yakın bir süreç içinde Akdeniz’e buz pisti kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.

“Geçmişini iyi bilen, geleceğe yatırım yapar”

Başkan Gültak; okulun ve spor salonunun eksikliğini duyduğu bir takım hizmet ve çalışmaları da en kısa sürede yerine getireceklerini ifade ederek şöyle konuştu; “Geçmişimizi unutmayacağız; Selçuklu’yu ve Osmanlı’yı unutmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını unutmayacağız. Çünkü geçmişini iyi bilen, geleceğe de büyük yatırımlar yapar. Sizlerden istediğimiz; milli ve dini değerlerini bilen, okuyan bir nesil olarak yetişmeniz. Mutlaka bir mesleğiniz olsun ve mesleğinizi yaparken de milli ve dini değerlerimizi göz önünde bulundurun. Sevgi, saygı çerçevesinde hareket edin. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Size bir müjde de vereyim; Akdeniz’e yakında buz pisti de geliyor. Hepinize iyi tatiller diliyorum.”

Öğrencilere; önlerine mutlaka bir hedef koymaları gerektiğini belirten ve bir meslek sahibi olmaları için öğütler veren Başkan Mustafa Gültak, konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere karnelerini verdi. Daha sonra sınıfları da ziyaret eden Gültak, çocukların karne heyecanını paylaştı, tatilde okumaları için onlara kitaplar hediye etti. Okulda düzenlenen tören, ilahiler ve şiirler okunmasının ardından sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.