DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1081 -0.01%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2270636-0,66%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN GÜLTAK: “BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

BAŞKAN GÜLTAK: “BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

ABONE OL
Ocak 10, 2020 12:31
BAŞKAN GÜLTAK: “BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZIDIR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Gültak, gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekti, Basının; demokrasinin olmazsa olmaz, vazgeçilemez ayaklarından birisi olduğunun altını çizdi. Başkan Mustafa Gültak, halkın doğru haber alma hakkı ve özgürlüğüne de vurgu yaptığı konuşmada, siyaset hayatı boyunca her zaman yerel basının yanında yer aldığını ifade etti.

“Cemiyetimize güzel bir bina tahsis edeceğiz”

“Bugün de Akdeniz Belediye Başkanı olarak, özellikle yerel basın noktasında gücümün yettiği kadar bunun için çalışıyorum” diyen Başkan Gültak şöyle konuştu; “Nasip olursa Mersin Gazeteciler Cemiyetimize güzel bir bina kazandıracağız, bu konudaki çalışmalarımızda sona geldik. İnşallah bundan sonra Gazeteciler Cemiyeti, çok daha güzel ve nezih bir ortamda yönetim ve kadro olarak görevini yerine getirebilecek.

Sizler çok daha iyisine layıksınız. Yazın sıcak, kışın soğuk demeden, savaş demeden, zor demeden kutsal bir mesleği, insanlara, fırından yeni çıkmış ekmek gibi sıcak sıcak haber yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Bu noktada da ben elimden geldiği kadar imkânlar dâhilinde Mersin’de basın mensuplarımızın yanında yer alacağımızın sözünü veriyorum. Gününüz bayram olsun. Mersin’de yakaladığımız bu güzel ortamın, barış ve kardeşliğin devam etmesi temennisiyle hepinize saygılarımı sunuyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.