DOLAR 32,5919 0.34%
EURO 34,8388 0.23%
ALTIN 2.511,061,08
BITCOIN 21036152,22%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anamur Organize Sanayi Bölgesinin açılması startı verildi.

Anamur Organize Sanayi Bölgesinin açılması startı verildi.

ABONE OL
Şubat 24, 2020 12:42
Anamur Organize Sanayi Bölgesinin açılması startı verildi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anamur İlçe Kaymakamı İsmail Gültekin, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Feridun Torunoğlu ve Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın girişimleri ile açılması gündeme gelen Anamur Organize Sanayi Bölgesinin açılması için start verildi.
Anamur Organize Sanayi Bölgesini konuşmak üzere Anamur Protokolü Ticaret ve Sanayi Odasında toplantıda gerçekleştirdi. Toplantıda TSO Başkanı Feridun Torunoğlu yapılan çalışmalar ve gelinen son nokta hakkında bilgi verdi.
Konunun yakın takipçisi olan Anamur Kaymakamı İsmail Gültekin Anamur’un kapasite olarak donanımlı bir Organize Sanayi Bölgesini kaldırabileceğini, bunu hak ettiğini belirtti.
“Anamur’un Olmazsa Olmazı”
Organize Sanayi Bölgesi kurulması ile ilgili farklı bir konuya dikkat çeken Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “ Organize Sanayi Bölgesi Anamur’un olmazsa olmazıdır ve geç kalınmış bir projedir. Benim dikkat çekmek istediğim başka bir konu trafik, nüfus ve ilçenin büyüme çapıdır. Bu gibi unsurlar göz önünde bulundurularak en uygun bölge seçilmelidir. Bu şekilde daha kalıcı daha uzun ömürlü bir organize sanayi bölgesi inşaa etmiş oluruz. Dedi. . “ dedi.
Toplantı proje için çalışma planının çizilmesi ile son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.