DOLAR 32,6039 0.12%
EURO 35,0377 0.43%
ALTIN 2.418,56-0,18
BITCOIN 2096862-3,39%
Mersin
28°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Anamur Belediyesi Köy Okullarına Futbol Topu ve Kale Direği Hediye Etti.

Anamur Belediyesi Köy Okullarına Futbol Topu ve Kale Direği Hediye Etti.

ABONE OL
Kasım 13, 2020 13:15
Anamur Belediyesi Köy Okullarına Futbol Topu ve Kale Direği Hediye Etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anamur Belediye Başkanlığı ilçede bulunan 8 köy okuluna futbol topu ve kale direği hediye etti.
Spor Yap, Sağlıklı Yaşa sloganı ile Makine İkmal Müdürlüğü tarafından imal edilen kale direkleri ve temin edilen futbol topları Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan tarafından önceden belirlenen 8 köy okuluna teslim edildi.
Okullara futbol topu ve kale direği dağıtılması fikrinin 10 yaşındaki bir ilkokul öğrencisinden geldiğini belirten Başkan Kılınç: ‘’2019 yılında yapılan ve bizimde aday olduğumuz mahalli idareler seçimlerinde köy okullarından birisini ziyaret etmiştik. Burada adının Hidayet olduğunu öğrendiğim bir evladımız seçilirseniz okulumuza kale direği ve futbol topu alır mısınız demişti. Bizde o dönem kendisine söz vermiştik. Bugün adaşımız olan Hidayet’in Okuluyla birlikte 8 okulumuza daha Makine İkmal Müdürlüğümüz tarafından imal edilen kale direği ile temin ettiğimiz futbol toplarını hediye ediyoruz. Talep eden okulumuz olursa onlara da futbol topu ve kale direği hediye etmeyi planlıyoruz.’’ dedi.
Hediyelerin yanı sıra okul yöneticilerinin taleplerini de dinleyerek hepsini çözüme kavuşturacağını belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: ‘’Ziyaret ettiğimiz ya da Belediyemize müracaat ederek bizden herhangi bir talepte bulunan okulumuz olduğunda tüm eksiklerin giderilmesi için talimat veriyoruz. Toroslar’da, çilek tarlalarının arasında yetişen bu gençlerin gelecekte hepimizi gururlandıracağı işler yapabilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız.’’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.