DOLAR 32,6361 0.39%
EURO 34,8752 0.15%
ALTIN 2.491,200,29
BITCOIN 20716513,42%
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK

ABONE OL
Şubat 5, 2020 09:40
AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

* Akdeniz Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, müdürler ve çalışanlar, Kızılay’ın bağış kampanyasına katılarak kan verdi.

Kızılay Mersin Şubesi, Akdeniz Belediyesi girişinde kurduğu bölümde; “Kan Ver Hayat Kurtar” sloganıyla kan bağışlarını topladı. Kan bağışı kampanyasına belediye personeli ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Meclis toplantısının ardından Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri de kan verdi.

Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; kan bağışının önemine dikkat çekti, “Verdiğiniz her ünite kan, belki de bir can kurtaracak. Trafik kazaları veya acil travmatik yaralanmalarda, kan kimi zaman hemen bulunamayabiliyor. Bundan dolayı Kızılay, çok önemli bir kuruluşumuz. Kızılay; kurduğu kan bankaları ve bağış evleri sayesinde canların kurtulmasını sağlıyor” dedi.

Başkan Gültak; kan bağışında bulunmanın, kişinin kendi sağlığının korunmasında da önemli olduğunu kaydederek; “Kızılay’ın kan stoklarının azalmaması için tüm vatandaşlar olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Özellikle beyaz kan; kan kanseri, lösemi ve diğer bazı kanser türlerinde, hastanın daha çabuk toparlamasını sağlıyor. Bu anlamda vatandaşlarımızdan, Kızılay Kan Bağış Evlerine, beyaz kan bağışlamalarını da rica ediyorum. Kızılay’ımızın çağrısına uyarak kan veren, canlara hayat veren başkan yardımcılarımız, müdürlerimize, vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.