DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20817933,16%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HASAN TÜZÜN İSTİFA ETTİ

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HASAN TÜZÜN İSTİFA ETTİ

ABONE OL
Aralık 7, 2020 07:37
AKDENİZ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HASAN TÜZÜN İSTİFA ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Belediye Başkan Yardımcılığından İstifam
! KAMUOYUNA DUYURULUR
Şahsım 2008 yılından günümüze kadar, AK Parti çatısı altında hareketle gerek sahada gerek masa başında büyük bir özveri ile çalıştım. 2014 yerel seçimlerinde Mersin Akdeniz Belediyesi Meclis üyeliği görevini üstlendim, 2019 yılının Mart ayında gerçekleşen Yerel Seçimlerinde ise yine Akdeniz Belediyesi AK Parti Meclis üyeliği, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyeliği görevi ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevimimi büyük bir hassasiyetle yürütmüş bulunmaktayım. Ancak gördüğüm lüzum üzerine 2020 yılının Haziran ayında üstlenmiş olduğum Akdeniz Belediye Başkan Yardımcılığı görevimi bugün itibari ile sonlandırmış bulunmaktayım
. Bilinmelidir ki bu siyasete bir veda asla değildir. Şahsım, Akdeniz ve Büyükşehir Belediyelerine ait AK Parti Meclis Üyeliği görevlerime aynı anlayış ve ruhla Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki kutlu yolda bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Görev süremiz içerisinde duydukları güven ve destek dolayısı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Hazine Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’a, Mersin Milletvekillerimiz Sn. Zeynep Gül Yılmaz, Sn. Hacı Özkan, Sn. Ali Cumhur Taşkın’a Teşekkürlerimi arz ederim.
Ayrıca İl Başkanımız Sayın Cesim Ercik’e, Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Muhammed Gültak ile görev yürüttüğüm Belediye Başkan Yardımcılarına, İl Başkan Yardımcımız-Yerel Yönetimler Başkanımız Ali İhsan Gök, İl Sekreterimiz Kenan Peker, İlçe Başkanı Emin Genç olmak üzere tüm AK Parti teşkilatına da ayriyeten şükranlarımı sunuyorum. Ve en önemlisi ise beni destekleyen Mersin başta olmak üzere Akdeniz Belde sakinlerine şükranlarımı sunar, Selam, Saygı, Allah’tan Sıhhatler dilerim.
Hasan TÜZÜN
Murat Öztornacı

Murat Öztornacı tarafından 10:32 itibariyle görüldü

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.