DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072812-1,20%
Mersin
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABBAY POLAT 135 YAŞINDAYIZ

ABBAY POLAT 135 YAŞINDAYIZ

ABONE OL
Aralık 25, 2020 12:35
ABBAY POLAT 135 YAŞINDAYIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABBAY POLAT 135 YAŞINDAYIZ
AK Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi ve MTSO Meclis Üyesi Abbay Polat, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 135’inci yaşını kutlayan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)’nun kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Mersin’li sanayicilerin taleplerinden doğan MTSO’nun, 135 yıldır, üretimde Mersini temsil etmenin sorumluluğuyla “Türkiye’nin sanayisini sanayinin başkentine” dönüştürülmeye çalıştığını belirten Polat, “MTSO, Mersin’in, bin yıllık üretim geleneğinden geleceğini üreten 135 yıllık bir güç birliği. MTSO ile Mersin, artık kendisine dünya kenti rotası çizmiş, yüksek teknolojinin başkenti ve Türkiye’nin önemli bir gücü olduğunu söyledi.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odasının (MTSO)’nun 135 yıllık tarihinde hem Mersin’in hem de Türkiye sanayisinin çok önemli mesafeler katettiğini belirten Polat, şunları kaydetti: “Mersin’li sanayiciler, bugün dünyanın hemen hemen her köşesine sanayi mamulleri ihraç eder noktaya gelmiştir. Mersin sanayisi gelişirken MTSO ise Türkiye’de sanayinin ve ekonominin gelişmesinde anahtar bir kurum haline gelerek görüşleri merak edilen, söyledikleri ciddiyetle takip edilen bir kurum olmuştur. Odanın kuruluşundan bu yana Türkiye ekonomisi ve sanayisi hakkında dile getirdiği görüşleri ise sanayinin gelişimini nasıl yönlendirdiğini ortaya koymaktadır.”
AK Parti Akdeniz Belediye Meclis Üyesi ve MTSO Meclis Üyesi Abbay Polat, ASO’nun kuruluşundaki ruhu korumaya devam edeceklerini ve Ankara’yı sanayinin de başkenti yapmak için bütün güçleriyle çalışacaklarını vurguladı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu kararıyla 135. yıl için herhangi bir kutlama yapmayacaklarını belirten Abbay Polat, “Ülkemize yönelik dış kaynaklı finansal saldırılar nedeniyle birçok sanayicimiz sıkıntı yaşamaktadır. Yönetim Kurulumuzun kararıyla bu dönemde kutlama yapmak yerine, sanayicilerimizin sorunlarını çözmeye odaklanmak istedik. Türkiye’nin bu sıkıntıları bir an evvel aşıp, güzel günlere kısa sürede ulaşacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.