DOLAR 32,3836 -0.13%
EURO 34,7495 -0.17%
ALTIN 2.404,67-1,23
BITCOIN 1979377-1,90%
Mersin
26°

KAPALI

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

DOĞAN:BASIN HÜRDÜR SANSÜR EDİLEMEZ

DOĞAN:BASIN HÜRDÜR SANSÜR EDİLEMEZ

ABONE OL
Ocak 10, 2021 10:56
DOĞAN:BASIN HÜRDÜR SANSÜR EDİLEMEZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Değişim Partisi Mersin İl Başkanı Ferruh Doğan basın emekçilerinin sorunlarını dile getirip 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Türkiye Değişim Partisi’nin basın hak ve özgürlüklerine önem verdiğini vurgulayan Doğan, “Çeşitli nedenlerle baskı altına alınmış ve kısıtlamalara maruz bırakılmış basın kuruluşlarının tüm Türkiye’de sesi olacağız. Türküye Değişim Partisi İfade özgürlüğünün savunucusudur.” dedi.
Türkiye Değilim Partisi Mersin İl Başkanı Ferruh Doğan, gazeteciliğin kutsal bir görev olduğunu ve Anayasanın 28. Maddesi’nde yer aldığı gibi Basının hür olması gerektiğini ve kesinlikle sansür edilemeyeceğini vurguladı.
Doğan, “Türkiye Değişim Partisi iktidarında basın kuruluşlarımız her türlü eleştiri ve sorgulama hakkına sahip olacaktır çünkü bizler, eleştirinin gücüne inanan ve medyanın özgür olduğu çağdaş Türkiye’nin savunucularıyız. Gazetecilerin yazdıkları haberler nedeniyle hapishanelere atılmadığı, bilgiye ulaşmada önlerine çıkan tüm engellerin kaldırıldığı, iş güvencesinin sağlandığı, yıpranma haklarının korunduğu, saygınlığının korunması ve geliştirilmesi konusunda alınması gereken önlemlerin tartışılıp çözümlenmesi için tüm siyasal partileri önyargısız bir biçimde bir masa etrafında toplandığı bir iktidar dönemi göreceksiniz. Yarın bugünden daha aydınlık olacaktır. Bu duygularla tüm çalışan ve çalışmamak zorunda bırakılan gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” diye ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.