DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20837170,60%
Mersin
20°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

MGC’de Ender Erdemil için taziye yapıldı

MGC’de Ender Erdemil için taziye yapıldı

ABONE OL
Temmuz 13, 2020 11:21
MGC’de Ender Erdemil için taziye yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren gazeteci K. Ender Erdemil için Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde (MGC) taziye programı gerçekleştirildi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, bir süredir yakalandığı hastalık sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci Kazım Ender Erdemil için taziye programı gerçekleştirdi. Cemiyet binasında yapılan taziyeye Mersin İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkan Vekili Duygu Canova, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan ve çok sayıda gazeteci katıldı. Taziyede konuşan MGC Başkanı R. Kaya Tepe, “Bugün bizim için çok üzücü bir gün. Ender abimizi kaybettik. Geçirdiği hastalık sebebiyle sürekli hastanede olma durumundan oldukça bunalmış ve en son konuştuğumuzda da beni buradan çıkart demişti. Ancak ne yazık ki o gece vefat haberini aldık. Ender abimiz babası ve kız kardeşi gibi bedenini ilime vakfetti ve kadavra olarak bağışladı. Bu süreç şuan işliyor ve herhangi bir defin olayı gerçekleşecekse yine biz gazeteci dostları olarak bu görevi tamamlayacağız.” şeklinde konuştu. 

Taziyeye katılan gazeteciler, K. Ender Erdemil ile ilgili anılarını anlatarak O’nun meslek aşkı ve hayvan sevgisinden söz ettiler.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi okuduğu Kur’an tilaveti sonrasında Erdemil için dua etti. 

Taziye programı, verilen taziye yemeğinin ardından sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.