DOLAR 32,3838 -0.12%
EURO 34,7866 -0.07%
ALTIN 2.410,75-0,98
BITCOIN 2007668-0,53%
Mersin
23°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KESER;”BBP MERSİN’DE ŞAHA KALKMIŞTIR” DEDİ

KESER;”BBP MERSİN’DE ŞAHA KALKMIŞTIR” DEDİ

ABONE OL
Nisan 19, 2022 12:32
KESER;”BBP MERSİN’DE ŞAHA KALKMIŞTIR” DEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KESER;”BBP MERSİN’DE ŞAHA KALKMIŞTIR” DEDİ.
Haber/İsa ÇAKICI
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser Mersin’de. Bir takım incelemeler ve ziyaretler yapmak amacı ile Mersin ziyareti gerçekleştiren BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser partisinin Yenişehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Keser’i BBP Yenişehir İlçe Başkanı Kerem Karasolak merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun unutulmaz bir şiiri ile karşılarken, ziyarette ilçe yönetimi ve partililer hazır bulundu.BBP Yenişehir İlçe Başkanı Kerem Karasolak burada yaptığı kısa açıklamada şöyle konuştu;Karasolak, çok değerli Genel Başkan Yardımcımız Mersin’e yapmış olduğu ziyaret vesilesi ile Yenişehir İlçemizi de ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Kendisine ben ve partim adına sonsuz teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz şeref verdiniz. BBP Mersin’de ve Yenişehir’de yoğun bir çalışma içerisine girdik. Türkiye’de Genel Seçim varmış gibi devam ediyoruz. BBP, Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin Liderliğinde istenilen yerde olacaktır diyerek sözü Genel Başkan Yardımcımız Ali Keser’e bırakıyorum dedi

.BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser ise burada yaptığı açıklamada ülke gündemi ve siyaset konularına değinerek, öncelikle bu saatte buraya kadar gelerek o kıymetli zamanınızı benim için ayırdığınız için başta İlçe Başkanımız Kerem Karasolak ve siz değerli İlçe Yönetimine ve partililerimize çok teşekkür ediyorum. Kıymetli dava ve yol arkadaşlarım BBP’ni Türkiye’nin 81 İl’inde ve tüm ilçelerinde partimizi övgü ile konuşuyorlar. Devir değişti, Türkiye’de daha da güçlenmiş bir BBP var. Gittiğim ziyaret ettiğim her yerde Genel Başkanımız Mustafa Destici ve partimiz Türkiye’nin partisi Büyük Birlik Partisi’ne talepler istekler yoğunlukta. Arkadaşlar gündemde olan bir genel seçim var. Genel Seçim zamanında yapılacak, yani 2023 yılında Haziran Ayında yapılacak diyerek, BBP Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de siyasi çalışmalarını çok güzel bir şekilde sürdürüyor. Buradan seslenmek istiyorum. BBP Mersin’de inanılmaz derecede bir çıkış yakalamış adeta şaha kalkmıştır. İnanıyorum ki, BBP Türkiye’de ve Mersin’de çok daha güzel yerlerde olacak. Çalışmalarımız hep bu yönde olacak diyen Keser son olarak, “Birlik demek, sen ben değil, Biz demek” “Biz Türkiye’yiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.