DOLAR 32,5214 0.19%
EURO 34,5786 0.06%
ALTIN 2.494,240,33
BITCOIN 20743930,89%
Mersin
25°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN YILMAZ; “GÖNÜLLERDE ENGEL OLMASIN”

BAŞKAN YILMAZ; “GÖNÜLLERDE ENGEL OLMASIN”

ABONE OL
Aralık 3, 2020 15:05
BAŞKAN YILMAZ; “GÖNÜLLERDE ENGEL OLMASIN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sevgi ve dayanışma ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa ettiklerini kaydeden Başkan Yılmaz; “Engelli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak, geleceğe umutla ve sevgiyle bakabilmelerini sağlayacak koşulların oluşturulması hepimizin görevidir. Unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Önemli olan gönüllerde engel olmasın” dedi.

“Engellerin Farkındayız”

“Engellerin farkındayız” diyen Başkan Yılmaz; “Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabildiklerini görüyoruz  ve onların mutlu bireyler olarak hayata sarılmalarından dolayı bizler de büyük mutluluk duyuyoruz. Bu bilinçle sporda, bilimde, kültürel ve sosyal alanda ortaya koydukları ulusal ve uluslararası başarılarıyla gurur duyduğumuz engellilerimizin her zaman yanlarındayız. Onların toplumsal hayata katılımlarının yanı sıra meslek edinip üretken hale gelmesi, sağlık, eğitim ve ulaşım hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için projeler ve çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyoruzEngelli bireylerimizin, yetenek ve becerilerini ortaya çıkardığımız bünyemizdeki Engelliler Akademisi’ne gelen özel çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin yüzlerinin güldüğünü görmek de en büyük sevincimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle engelli bireylerimize karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyor, tüm engellilerimize ve vefakar ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.