DOLAR 32,3813 0.18%
EURO 35,0954 -0.04%
ALTIN 2.325,120,26
BITCOIN 2272172-0,62%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YENİDEN BİRLİK PARTİSİ’DEN BASIN AÇIKLAMASI

YENİDEN BİRLİK PARTİSİ’DEN BASIN AÇIKLAMASI

ABONE OL
Haziran 15, 2020 13:38
YENİDEN BİRLİK PARTİSİ’DEN BASIN AÇIKLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GEÇTİĞİMİZ HAFTA TÜRKİYE SİYASETİNE MERHABA DİYEN YENİDEN BİRLİK PARTİSİ’NE YAPILAN SÖZLÜ SALDIRILARA YÖNELİK YBP MERSİN İL BİNASINDA BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI.
YENİDEN BİRLİK PARTİSİ (YBP) MERSİN İL BAŞKANLIĞI’DA YAPILAN PARTİLERİNE SÖZLÜ VE YAZILI OLARAK YÖNELİK SALDIRILARA KARŞI YBP GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI ÖMER İNCE, BERKAY SOĞAN VE MERSİN İL BAŞKANI ŞEKÜRE GEMİCİ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMADA, PARTİMİZE YAPILAN SALDIRILARI ESEFLE KINADIKLARINI DİLE GETİRDİLER.
YAPILAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASINI YBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖMER İNCE YAPTI.
İNCE YAPTIĞI AÇIKLAMADA,
Yeniden Birlik Partisi Olarak, son zamanlarda ne olduğu belli olmayan oluşumlardan; Partimize, şahsımıza ve yerel basın mensubu çalışanlarına bir çok hakaret ve tehdit vardır. Bu şahısların aslı,astarı olmayan; bizlerinse içinde yer almadığı, Fetö ve Terör konuları ile ilgili iftiralarına maruz kalmış durumdayız.
Bununla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına ve yetkili tüm mercilere şikayetlerde bulunulmuş olup, haklarında yasal işlemler başlatılmıştır.
Yeniden Birlik Partisi olarak, bizler bu vatan hainlerine istedikleri ortamı ve fırsatı vermeyeceğiz.
Bizler ne Fetö’cü ne de benzeri terör örgütü değiliz. Vatanına, Bayrağına aşkla hizmet eden YENİDEN BİRLİK PARTİSİ’yiz.
İlerleyen günlerde bunu halkımızla el ele, dimdik duruşumuzla ve çalışmalarımızla sergileyeceğimizden emin olabilirsiniz.
Partimiz olarak; Teröre karşı tavrımız sert ve nettir. Din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeyen partimizde yer alamayacak tek kesim terör ve terörle bağlantısı olanlardır.
Partimizde görev alan başkanlarımız ve üyelerimiz de dahil olmak üzere yüreği Vatan, Bayrak ve Atatürk sevgisi ile doludur.
Halkın içinden gelenler olarak, BİZLER çıktığımız yola sonsuza kadar halkla omuz omuza, ve dimdik durarak devam edeceğiz. Hepinize saygılar sunar teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim dedi.
Öte yandan Yeniden Birlik Partisi Mersin İl Başkanı Şeküre Gemici ise burada yaptığı açıklamada, Başkanlarımızın da anlattığı gibi, belli olmayan oluşumlar partimizi rahatsız etmekte, Başkanlarımızı beni ve Teşkilatımı sürekli tehdit hakaret gibi saçma eylemler ve suçlamalarda bulunmaktadır. Biz ve Partimiz her zaman belirttiğimiz gibi halkın içinden geldik ve halkımızı en güzel şekilde temsil etmek için buradayız. Bayrağımız namusumuzdur. Biz her zaman belirttiğimiz gibi din, dil, ırk ve mezhep ayırımı yapmadan halkımızı aynı çatı altında toplamak onlarla bu yolu yürümek vatanımıza milletimize sahip çıkıp onları en iyi şekilde temsil etmek adına varız. Duruşumuzda da belirttiğimiz gibi Vatanımızı bölmeye çalışan her türlü terör mensupları ve unsurlarına karşı tavrımız nettir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruyacağımıza and içmiş bir Teşkilatın mensuplarıyız. Bu malum şahıs için gerekli adli makamlara başvurulmuş ve gerekli işlemler başlatılmıştır. Gereken Kamuoyuna sunulmuştur. Hepinize Teşriflerinizden dolayı teşekkür eder saygılar sunarım dedi.
YENİDEN BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BERKAY SOĞAN, BU VE BUNA BENZER YAPILAN SALDIRILARI KINIYORUM DEDİ.
SOĞAN, YBP’sine yapılan bu tür alçak saldırılar bizi yıpratamaz biz büyük bir aileyiz. Partimize yapılan bu alçakça saldırılar kabul edilemez ve de ettirmeyiz. Türk halkı bize inansın ve güvensin. Yeniden Birlik Partisi adından da belli olduğu gibi YENİDEN Türkiye’de partili ve üyelerimizle birlikte daha da güçlendik. Türkiye’de halkımızla omuz omuza verdik. Türk halkı bize partimize sonsuz güvensinler. Tekrar söylüyorum partimize yapılan bu alçakça saldırıyı esef ve nefretle kınıyorum dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.