DOLAR 32,4982 0.25%
EURO 34,5989 0.29%
ALTIN 2.495,110,49
BITCOIN 2021336-3,63%
Mersin
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tuna: “Sağlıklı Bayramlar”

Tuna: “Sağlıklı Bayramlar”

ABONE OL
Mayıs 26, 2020 10:15
Tuna: “Sağlıklı Bayramlar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yapan 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimleri Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Toroslar Belediyesi eski dönem Belediye Başkanı Hamit Tuna, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı olması nedeniyle buruk bir bayram sevinci yaşadıklarını söyledi.
Tuna, içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin yer aldığı Mübarek Ramazan Ayını büyük bir manevi iklim içerisinde tamamlayarak Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzurunu yaşadıklarını belirtti.
Bayramların dargınların barıştığı, birlik ve beraberlik duygularının, paylaşmanın doruğa çıktığı günler olduğunu hatırlatan Tuna, tüm dünyada etkisi hissedilen korona virüs salgını nedeniyle bu yıl bayramlaşmanın uzaktan yapılacak olmasının bayramların güzelliklerini sekteye uğrattığını vurguladı.
Tuna, pandemi nedeniyle evden çıkılamayacak olmanın burukluğuyla kutlanacak Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve beraberlik getirmesini dileyerek: “Bayramlar birlikteliktir, bayramlar kardeşliktir, bayramlar mutlulukların paylaşıldığı günlerdir. Bu yıl Ramazan Bayramı’nı pandeminin gölgesinde kutlamak zorunda kaldık. Sevdiklerimizle uzaktan bayramlaşacağız. Bu nedenle buruk bir sevinç yaşıyoruz. Sağlık, mutluluk, huzur, birlik, beraberlik, kardeşlik ve barışın öne çıktığı, yarınlara daha umutlu baktığımız günlerin bir an önce gelmesi dileğiyle, Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.