DOLAR 32,3837 0.18%
EURO 35,0022 -0.26%
ALTIN 2.324,410,23
BITCOIN 2265534-0,83%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Telekonferans ile müdürler toplantısı

Telekonferans ile müdürler toplantısı

ABONE OL
Nisan 9, 2020 11:29
Telekonferans ile müdürler toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Mezitli Belediyesi Basın Yayın Müdürülüğü <basinyayin@mezitli.bel.tr>09:11 (5 saat önce)
Alıcı: bcc: ben

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, birim müdürleri ve Başkan yardımcıları ile telekonferans yöntemiyle toplantı yaptı. Tüm müdürlerin kendi birimlerinde Başkan Tarhan’ın ise makamında yaptığı görüşmede virüsün etkilerini azaltmak adına yapılan çalışmalar görüşüldü. Birim müdürleri tek tek söz alarak birimlerinde ki çalışmaları aktardı.                     

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Tarhan, Mezitlililerle birlikte hareket ederek Korona virüsüne karşı verilen savaşı kazanacaklarını aynı zamanda rutin belediyecilik hizmetlerinin de aksamaması adına daha fazla çalıştıklarını ifade etti. 

Tüm birimlerin ortak bir mücadele geliştirdiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, Bizler Mezitli Belediyesi çalışanları olarak tüm gücümüzle virüsün etkilerini azaltarak vatandaşlarımızın mağduriyetinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bunun yanında her zaman iyilikseverliği ile öne çıkan Mezitlililere‘iyilik bulaşıcıdır’ diyerek ortak bir mücadele alanı yaratmayı hedefledik. İnsanlar birbirine yardım ettikçe güçleri büyüyecek ve iyileşecektir. Mezitli’de ki hayırseverlerin ve dostlarımızın bu yardımseverlikleri takdire şayandır. Önemli olan bu yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlamaktır. Biz de Mezitli olarak bu birlikteliği sağlamış olmaktan mutluyuz. Bu iyilik yumağımız önümüzdeki Ramazan ayında da devam edecektir. Kim yardım yapıyorsa, o yardım kime ulaşıyorsa bunu kayıt altına alıyoruz. Özellikle yardımların durumunu öğrenmek isteyenlere de bunu rahatlıkla gösterebiliyoruz. Aynı zamanda yapılan yardımları da günlük olarak sosyal medyadan duyuruyoruz. Gün siyaset değil el birliği vererek dayanışma günü. Tüm partilere mensup meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla el ele veriyoruz. Artık eski düzenin kalmadığına siyaset ve uygulama biçiminin değişeceğine inanıyorum dedi.

Tüm personelin özveriyle görevini yapmak için mücadele verdiğine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Özellikle kriz masamızın yönlendirmesiyle sahada çalışan arkadaşlarımız tehlike altında bulunmalarına karşın görevlerini özveriyle yapıyorlar. Virüs atlatılıncaya kadar tüm müdürlüklerimiz tek bir vücut olarak görevine devam edecek. Bu konuda bazı müdürlüklerimize takviyelerde yaptık. Vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Öte yandan rutin çalışmalarımızı da yapmaya devam ediyoruz. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte başta kırsal kesimdeki mahallelerimiz olmak üzere sıcak asfalt ve sathi kaplama işlemlerine, park ve sosyal alanlarımızdaki hizmetlerimize de devam ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Tarhan, bu özel süreçte el birliği yapan tüm Mezitlililer başta olmak üzere, gönüllülere, personele, tüm kurum ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkürlerini de iletti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.