DOLAR 32,5422 -0.01%
EURO 34,9092 0.13%
ALTIN 2.426,490,16
BITCOIN 2051060-4,20%
Mersin
30°

KAPALI

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Önel’den “Sağlık Haftası” Mesajı

Önel’den “Sağlık Haftası” Mesajı

ABONE OL
Nisan 10, 2020 13:54
Önel’den “Sağlık Haftası” Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

S.S. Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Sağlık Haftası dolayısı ile yayınladığı mesajında, “Salgından dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahet diliyorum, hastalarımıza ise acil şifalar diliyorum” dedi.

“Sağlıklı yaşam, her bireyin temel hakkıdır” diyen Önel, “Sağlık hizmetlerinin kalitesi, ülke düzeyine yaygınlığı ve vatandaşlarımızın bu hizmetlerden eşit olarak yararlanabilmesi, bir ülkenin uygarlık göstergesi olarak kabul edilmektedir. Sağlıklı toplumları, sağlıklı bireylerin oluşturabileceği düşüncesi ile tüm yurttaşlarımızın kendisinden başlayarak toplum sağlığı için çaba göstermelerini temenni ediyorum ” dedi.

Tüm dünyada olağanüstü bir sürecin yaşandığı bir dönemde sağlığın daha da anlam kazandığına işaret eden Önel, “Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde sağlık çalışanları, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye devam ediyor, Bu süreçte Sağlık Bakanlığı tarafından getirilen izolasyon kurallarına maksimum düzeyde dikkat edilmesi gerekiyor’’ ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.