DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2075866-1,65%
Mersin
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Model Fabrika projesininkurulumu ve eğitim modellemesi için sözleşmeler imzalandı.

Model Fabrika projesininkurulumu ve eğitim modellemesi için sözleşmeler imzalandı.

ABONE OL
Mayıs 8, 2020 13:54
Model Fabrika projesininkurulumu ve eğitim modellemesi için sözleşmeler imzalandı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanayi Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü himayelerinde; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (#MTSO), Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (#MTOSB) ve UNDP tarafından yürütülmekte olan Model Fabrika projesinin kurulumu ve eğitim modellemesi için sözleşmeler imzalandı.

İmza töreni öncesi konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, sanayicilerin üretim süreçlerinde var olan verimliliklerinin arttırılmasına katkı sağlayacak, aynı zamanda girdi ve üretim maliyetlerinin düşürülmesine ‘öğren uygula modeli’ ile destek vermek amacıyla hayata geçirdikleri model fabrikayla, Mersin sanayicilerini ticaret hayatında bir adım öne geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. Projenin tüm Mersinli sanayicilerine hayırlı olmasını dileyen Kızıltan, böyle bir projede yer almaktan gurur duyduklarını ifade etti.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ise, desteklerinden dolayı Başkan Kızıltan’a teşekkür etti. Birlik ve beraberliğin gücünü bu tür projelerde fazlasıyla hissettiklerinden bahseden Tekli; “Tüm Mersinli sanayicilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

MTSO’da gerçekleşen imza törenine; MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ile MTSO Meclis Üyesi İsmet Sökün, MTOSB Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Haddat ve MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.