DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BITCOIN 2083188-3,77%
Mersin
30°

KAPALI

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HALİT ŞİMŞEK’TEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

HALİT ŞİMŞEK’TEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

ABONE OL
Haziran 20, 2020 14:06
HALİT ŞİMŞEK’TEN BABALAR GÜNÜ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BEYAZSARAY DÜĞÜN SALONU-KANDAK RESTAURANT MES-KOOP 2.BAŞKANI ŞOFÖRLER CEMİYETİ BAŞKAN VEKİLİ HALİT ŞİMŞEK’TEN BABALARA KUTLAMA BEYAZSARAY DÜĞÜN SALONU-KANDAK RESTAURANT MES-KOOP 2.BAŞKANI ŞOFÖRLER CEMİYETİ BAŞKAN VEKİLİ HALİT ŞİMŞEK’TEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

’Babalarımız hayatımızın her anında bizlerin örnek aldığı, hayatlarını kaybetmiş olsalar dahi her zaman gölgesini üzerimizde hissettiğimiz, hayata tutunmamızı sağlayan, dünyaya gözlerimizi açtığımız günden kendi ayaklarımızın üzerinde durana kadar bizi destekleyen en saygı değer varlıklarımızdır. Baba evin ve ailenin direği, çocuklarının örnek aldığı rol model, ailenin en önemli dayanak noktasıdır. Babalarımız nasıl bizleri koruyup bu günlere getirdi iseler zamanı geldiğinde yaşları kemale erdiğinde bizlerde üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeliyiz. Unutmamalıyız ki bizler babalarımıza ve büyüklerimize nasıl davranır isek çocuklarımızda bize öyle davranır. Peygamber Efendimiz “Babalarınıza iyilik edin ki, oğullarınız da size iyilik etsin.” buyurmaktadır. Babalarımızı ve tüm büyüklerimizi bir gün değil her gün hatırlamalı ve iyi günlerinde olduğumuz gibi kötü günlerinde de yanlarında olmalıyız. Babasızlığın nasıl bir duygu olduğunu babası olmayanlar çok daha derinden hissederler. Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden bir evlat olarak babasızlığın ne olduğunu ve o boşluğu hiçbir şeyin dolduramayacağını bende derinden yaşıyorum. Allah ailenin direği olan tüm babalara uzun ömürler nasip etsin.
Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en yüce görevini üstlenen tüm Babaların Babalar gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam geçirmeleri temennilerimle ahrete göç etmiş olan tüm babalarımıza Allah’tan rahmet diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.