DOLAR 32,5516 0.31%
EURO 34,8439 0.18%
ALTIN 2.444,600,27
BITCOIN 20718240,78%
Mersin
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

GAMER İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

GAMER İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

ABONE OL
Mayıs 20, 2021 15:05
GAMER İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Ali İhsan Su, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İl İzleme Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na başkanlık etti.

112 Acil Çağrı Merkezinde bulunan İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Vali Yardımcısı Süleyman Deniz’in yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü ile GAMER yetkilileri de hazır bulundu.

Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili Cengiz Berçem’in İl GAMER Yönergesi hakkında gerçekleştirdiği sunumunun ardından bir önceki toplantı kararlarının değerlendirildiği toplantıda; GAMER uygulaması esnasında karşılaşılan sorunlar, GAMER İl İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulunun görevlerinin değerlendirilmesi, ilimizde meydana gelen olayların geri bildiriminde yaşanan sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi ile ilgili gündem maddeleri üzerinde duruldu.

Kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliğinin daha da geliştirilmesi açısından son derece verimli geçen toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler ile sona erdi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.