DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0781 -0.15%
ALTIN 2.299,360,97
BITCOIN 22896801,31%
Mersin
22°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Doğa Dostu Belediye, “Erdemli Belediyesi”

Doğa Dostu Belediye, “Erdemli Belediyesi”

ABONE OL
Kasım 18, 2020 09:42
Doğa Dostu Belediye, “Erdemli Belediyesi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğa Dostu Belediye, “Erdemli Belediyesi”

Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde budama, çim biçme ve yeşil alanların arttırılması kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin her noktasında eş zamanlı olarak doğa dostu çalışmalarına devam ediyor. İlçede bulunan sosyal yaşam alanları, sahil bandı, çocuk oyun alanları gibi birçok noktada yürütülen faaliyetler ile sık sık gündeme gelen Erdemli Belediyesi; ilçede çim biçme, budama, çiçeklendirme gibi faaliyetler gerçekleştirirken bir yandan da kendi ürünlerini kendisi yetiştirerek örnek oluyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kontrollü sosyal hayat dahilinde ortak sosyal yaşam alanlarının kullanım şeklinin şu andan itibaren daha önemli olduğunun altını çizerek, vatandaşların en az zararla bu süreci atlatmaları adına, ilçenin her noktasında çalışma yürüttüklerini vurguladı. Çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede yürütülen faaliyetlerle alanların Belediye serasında üretilen yerli ürünlerle daha da güzel hale getirilmesi adına ve kurallara uygun kullanılması için 7/24 hizmet ürettiklerini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.