DOLAR 32,4656 -0.1%
EURO 34,7964 -0.63%
ALTIN 2.441,350,22
BITCOIN 2074949-1,25%
Mersin
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk rakibi Aytuğ Atıcı oldu

CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk rakibi Aytuğ Atıcı oldu

ABONE OL
Şubat 26, 2020 09:55
CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk rakibi Aytuğ Atıcı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkacak ilk rakip belli oldu. CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, yaptığı açıklamada Olağan Genel Kurul’da aday olacağını açıkladı. Atıcı, CHP Mersin İl Başkanlığı’nda yapacağı basın toplantısıyla adaylığını duyurması beklenilen Atıcı’nın Parti Okulundaki ekibine yaptığı açıklama şöyle:

“Sevgili Koordinatör Arkadaşlarım, Genel Başkan adaylığı düşüncem nedeniyle Parti Okulu’ndaki görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Bugün saat 12’de Mersin’de bir basın açıklaması yaparak üyelerimizi ve kamuoyunu bilgilendireceğim. Basın notunu ve hazırladığım manifestoyu sosyal medya hesaplarımdan ve ağ sayfamdan paylaşacağım. Öncesinde sizlere bilgi vermek istedim. Böylesine onurlu bir yolda yürümek bile beni mutlu ediyor. Parti Okulumuz da emin ellerde olacak, hiç kimse merak etmesin. Sizlerin çok değerli katkılarıyla büyüyen okulumuz daha da büyümeye devam edecek. Sizlerle birlikte çalışmaktan çok büyük mutluluk duydum. Güzel dostluğunuz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Benim aday adaylığım sürecinde Parti Okulumuzun yıpranmaması için sizin de benim gibi, büyük bir hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. İyi dileklerinizi şimdiden kabul ettim.

Bu bağlamda Grup’tan ayrılmamın doğru olacağını düşünüyorum. Bir önerisi olan veya destek olabilecek arkadaşlarımın GRUBA DEĞİL DE doğrudan bana yazmaları veya aramaları daha doğru olur. Böylece Grubumuzu meşgul etmemiş oluruz. Hepinize en derin sevgilerimi gönderiyor, tekrar teşekkür ediyorum. Hoşça kalın”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.