DOLAR 32,5775 0.28%
EURO 34,8032 0.06%
ALTIN 2.492,490,34
BITCOIN 20629483,52%
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek yağıyor

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek yağıyor

ABONE OL
Mart 31, 2020 10:56
Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına destek yağıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “7 aylık maaşımı bağışlıyorum” diyerek başlattığı kampanyaya iş ve siyaset dünyasından destek yağıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek yağıyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından kampanyaya desteğini bildiren isimler…

TOBB

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına TOBB olarak 10 milyon lira destek vereceğiz” açıklamasında bulundu.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına 5 maaşıyla katılacağını açıkladı.

ADALET BAKANI GÜL

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “BizBizeYeterizTürkiyem” etiketini kullanarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’yla iyilik, kardeşlik ve dayanışma 83 milyona yayılacak. Biz ‘bir’ olunca çok olacağız.” ifadelerini kullandı.

KÜLTÜR BAKANI ERSOY

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da Twitter’dan yaptığı açıklamada, tarih boyunca tüm zorlukları milletçe omuz omuza vererek aştıklarını belirterek, “Bugün de birlik ve beraberlik içinde bu güçlüğün de üstesinden geleceğiz inşallah. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’yla BizBizeYeterizTürkiyem.” açıklamasını yaptı.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI KURUM

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda içinden geçilen bu zorlu sürecin elbet geride kalacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Ancak tarih, her dönemde olduğu gibi bu dönemde de milletimizin birliğini, beraberliğini ve fedakarlığını yazacaktır. 83 milyon hep birlikte bu zorlu süreci de şüphesiz aşacağız. Çünkü Biz BizeYeteriz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası ile dar gelirli kardeşlerimize destek oluyoruz. Gün, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma günüdür. Gün, veren el olma günüdür. Gün, zorlukları birlikte aşma günüdür.”

MHP BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 maaşımla katılıyorum.

SARAÇ VE YÖK ÜYELERİ

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK üyeleriyle Milli Dayanışma Kampanyası’na birer aylık maaşlarıyla destek verdi.

AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ KURTULMUŞ

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş “Milli Dayanışma Kampanyası”na 3 maaşını bağışladı.

İSTANBUL TİCARET ODASI

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL katkı sunacaklarını duyurdu.

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Milli Dayanışma Kampanyası’na, TİM ailesi olarak 15 milyon TL katkı sunacaklarını duyurdu.

MÜSİAD

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği Milli Dayanışma Kampanyası ile gün birlik olma günü, gün beraber Türkiye olma vaktidir.” ifadelerine yer verildi.

ASKON

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin (ASKON) Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şunlar kaydedildi:

“Değerli üyelerimiz, içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na ASKON olarak tüm şubelerimiz ve üyelerimiz ile gönülden destek veriyoruz. Dün olduğu gibi bugün de siz kıymetli üyelerimizin destekleri ile ASKON ailesi olarak bu kampanyada en güçlü bir şekilde yer alacağımıza inancımız tamdır. Haydi ASKON ülkemiz için, milletimiz için ASKON Milli Dayanışma Kampanyası…

AK PARTİ’DEN DESTEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kampanyaya destek olarak 3 aylık maaşını bağışladığını aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na, AK Parti Genel Başkan yardımcılarından Mehmet Özhaseki 5, Hamza Dağ 3 maaşını bağışladı.

Özhaseki, Twitter hesabından “Biz bize yeteriz Türkiyem” etiketiyle yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 aylık maaşımla destek veriyorum. Milletçe nice badirelere göğüs gerdik. Şimdi de el ele, gönül gönüle vererek Allah’ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağız.”

Hamza Dağ ise “Cumhurbaşkanımızın ve kabinemizin öncülüğünde, bu süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için başlatılan kampanyaya ben de 3 aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum.” mesajıyla destek verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.