DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.490,560,26
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Topçu’dan kongreye davet

Başkan Topçu’dan kongreye davet

ABONE OL
Mart 4, 2020 15:15
Başkan Topçu’dan kongreye davet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Topçu’dan kongreye davet…
Türkiye genelinde kongre süreci devam eden AK Parti’de Toroslar İlçe Teşkilatı’nda da kongreye sayılı günler kaldı. Kongre öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, tüm partilileri 7 Mart Cumartesi günü saat 13:30’da Toroslar Bocce ve Voleybol Salonu’nda ( yeni Çevik Kuvvet binası çaprazı ) yapılacak 5. Olağan Kongre’ye davet etti.

Başkan Topçu mesajında “Değerli hemşehrilerim,

Her geçen gün büyüyen ve gelişen AK Partimiz; genel başkanımız, liderimiz, cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yepyeni bir kongre sürecine girmiş bulunmaktadır. Genel Merkezimizin takdiriyle Toroslar ilçe başkanlığı görevi tarafıma verilmiştir. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından Toroslar İlçe Başkanlığı’na atandığım günden bu yana Toroslar’da yeni bir heyecan oluşmuş, tüm partililerimiz olumlu karşılamışlardır. Bu süreçte şahsıma ve teşkilatımıza destek ve ilgilerini esirgemeyen herkese,  ‘Genel Merkezimizin tercihi, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın tercihidir’ düsturuyla hareket eden tüm partililerimize sonsuz şükranlarımı sunarım. Gün birlik olma, gün bütünleşme, gün AK Partimize daha çok sahip çıkma günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti’ye gönül vermiş tüm sevdalılarımızı Cumartesi günü saat 13:30’da yeni Çevik Kuvvet binası çaprazında bulunan Toroslar Bocce ve Voleybol Salonu’nda gerçekleştireceğimiz 5. Olağan Kongremize davet ediyor, her zaman olduğu gibi bu süreçte de yanımda olan değerli partililerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Haydi Toroslar, inandığın yolda yürüdüğünü göstermek için 5. Olağan Kongremize” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.