DOLAR 32,5152 -0.1%
EURO 34,8076 -0.19%
ALTIN 2.427,55-0,09
BITCOIN 2153840-0,54%
Mersin
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN TOLLU’DAN TIP BAYRAMI KUTLAMASI

BAŞKAN TOLLU’DAN TIP BAYRAMI KUTLAMASI

ABONE OL
Mart 14, 2020 11:18
BAŞKAN TOLLU’DAN TIP BAYRAMI KUTLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bir ülkenin ve devletin yapısında sağlık unsurunun büyük bir önemi ve yeri olduğunu belirterek, doktorundan en alt kademede sağlık hizmeti veren personeline kadar bu camianın çok kutsal bir görevi yerine getirdiklerini ve özellikle ülkemizde bu hizmeti verenlerin büyük bir özveri ile çalıştıklarını kaydetti.

“Sağlıklı Yaşam’ Sloganı İle Çalışıyoruz”

‘İnsanın temel haklarından biri olan sağlıklı yaşam hakkı, nitelikli bir toplumun en önemli unsurudur’ diyen Tollu, mesajına şöyle devam etti; ‘Belediye olarak sağlıklı çevre, sağlıklı yaşam sloganı ile çalışıyoruz. Bu konu dünya var oldukça önemini kaybetmeyecektir. Bu önemin farkında olarak çalışmalarımızı insanların yaşamını en sağlıklı bir ortamda sürdürmeleri için mücadele ediyor ve buna paralel olarak çevre sağlığını da olumsuz etkenler karşısında korumaya gayret ediyoruz. Bu vesileyle; Tıp Bayramını kutladığımız bu günde, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarını rahmetle anıyor, gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda hayatlarını insan sağlığına adamış olan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.