DOLAR 32,3310 0.24%
EURO 35,0783 -0.17%
ALTIN 2.282,000,21
BITCOIN 22826111,81%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Tollu’dan Sınava Girecek Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Başkan Tollu’dan Sınava Girecek Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

ABONE OL
Şubat 24, 2020 12:36
Başkan Tollu’dan Sınava Girecek Öğrencilere Sürpriz Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezi 7. Sınıflara yönelik 2020-2021 eğitim öğretim dönemi için hazırladığı kayıt kabul sınavını hafta sonu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kayıt kabul sınavına öğrencilerden katılım çok yüksek oranda oldu. Sınav sabahında Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sınava girecek olan öğrencilere ve ailelerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek başarı dileklerini iletip çikolata ikramında bulundu. Tek tek derslikleri gezen ve öğrencilerin sınav kitapçıklarını da kendisi dağıtan Başkan Tollu kurs merkezi önünde öğrencileri bekleyen veliler ile de sohbet etti.

Çocukların ve gençlerin eğitimlerine çok önem veren ve sürekli olarak buna uygun projeler üreten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Öğrencilerimizin; eğitim hayatlarına devam ederlerken Belediyemizin açmış olduğu ve alanında uzman öğretmenlerimizin çalıştığı ücretsiz kurs merkezimizden azami surette istifade etmeleri gerektiğini her fırsatta dile getirdik. Şu an görüyoruz ve gördükçe de mutlu oluyoruz ki, 1500 öğrencimiz Erdemli Belediyesi olarak açmış olduğumuz kurs merkezinde eğitim almak için burada sınava giriyorlar. Erdemli Belediyesi için bu büyük bir gururdur. Bizler de bugün çocuklarımızı yalnız bırakmadık, yanlarında olmak istedik, onlara sınav öncesi ikramda bulunduk, sınav kitapçıklarını dağıtarak başarı dileklerimizi ilettik. Gençlerimiz, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Onlar iyi eğitimler aldıkça geleceğimiz daha parlak, daha aydınlık olacaktır. Belediyemiz bünyesinde açmış olduğumuz kurs merkezi, öğrencilerimize eğitim anlamında kaliteli bir hizmet sunuyor.  Kurs merkezimizde alanında uzman öğretmenlerimiz görev yapıyor ve öğrencilerimizle en iyi şekilde ilgileniyor. Çocuklarımızın eğitim hayatına, sınavlara hazırlık sürecine katkı sağlamak bizim temel vazifelerimizden birisidir.” Şeklinde konuştu.

90 sorudan oluşan ve 155 dakika süren ‘Kayıt Kabul Sınavı’ cumartesi ve pazar olmak üzere iki günde gerçekleştirildi. Sınava toplamda 1500 öğrenci başvurdu ve sınav sonuçları 25 şubat salı günü açıklanacak. Sınavda başarılı olan öğrenciler için kesin kayıt dönemi ise 2-15 Mart tarihleri aralığında olacak. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra başarılı olan öğrenciler telefon ile aranarak bilgilendirilecek ve kayıt kabul sınavında başarılı olup 2-15 Mart tarihleri arasında kayıt yaptırmayan öğrenciler elenerek yerlerine yedek sıralamaya girmiş olan öğrenciler kayıt için çağırılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.