DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20797452,82%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Tollu’dan Bahar Kalkanı Harekatı Mesajı

Başkan Tollu’dan Bahar Kalkanı Harekatı Mesajı

ABONE OL
Mart 3, 2020 15:41
Başkan Tollu’dan Bahar Kalkanı Harekatı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Türkiye’nin İdlib’de gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı Harekatı ile ilgili bir açıklama yaptı. ‘Katil rejime karşı, kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız’ diyen Başkan Tollu, Bahar Kalkanı Harekâtı’nda görevli olan askerlere selam yollayarak destek verdi.

 Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Bahar Kalkanı Harekâtında görevli olan askerlere selam yollayarak destek verdi. Tollu, “Suriye rejim güçlerinin hain saldırısında şehit olan tüm kahraman askerlerimizin ruhları şad olsun. Rabbim şehitlerimizin mekânını cennet eylesin. Yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Dualarımız Türk Askerinin Yanındadır

Tollu, 27 Şubat’ta İdlib’de görev yapan Türk askerlerine yönelik saldırının ardından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’na ilişkin, “Türk Devleti ve Ordusu bugüne kadar, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekâtlarıyla terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü ve kararlı bir şekilde vermiştir. Şimdi de bu acımasız ve menfur saldırının sahipleri yaptıklarının bedelini ağır ödeyecektir. Başlatılan “Bahar Kalkanı” harekâtıyla da bu bedeli, kahraman Ordumuz ödetmeye başlamıştır. Katil rejime karşı, kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız” diye konuştu.

Kahraman Mehmetçik Yalnız Değildir

‘Allah şanlı ordumuzu ve Mehmetçiğimizi çıktığı bu kutsal vazifede ve mücadelede muzaffer eylesin’ diyen Tollu şöyle devam etti: “Tarih boyunca Türk Milleti’nin sabrını ve kararlılığını test etmeye kalkanlar, tarihi hezimete uğramıştır ve uğramaya da devam edeceklerdir. Kahraman Mehmetçik yalnız değildir. Devletimizin yürütmüş olduğu bu onurlu mücadelede ben değil biz olma zamanıdır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında Yüce Allah Kahraman Ordumuza güç kuvvet versin. Türk Devleti güçlü, kudretli, cesaretli, basiretli ve dirayetlidir. Şanlı ordumuz gerekeni yapacak, Türk’ün gücünü gösterecektir. Rabbim askerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Dualarımız Türk Askerinin yanındadır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.