DOLAR 32,3277 0.23%
EURO 35,1188 -0.05%
ALTIN 2.303,521,16
BITCOIN 23031672,95%
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BAŞKAN YILMAZ’DAN ANNELERE 100 BİN KADİFE ÇİÇEĞİ

BAŞKAN YILMAZ’DAN ANNELERE 100 BİN KADİFE ÇİÇEĞİ

ABONE OL
Mayıs 9, 2020 09:09
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANNELERE 100 BİN KADİFE ÇİÇEĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toroslar Belediyesi, kendi serasında yetiştirdiği 100 bin adet kadife çiçeğini Anneler Günü için hazırladı. İlçe sakinlerinin yanı sıra hafta sonu öncesi tüm kurum ve kuruluşlara da çiçek gönderen Başkan Yılmaz; “Dünyadaki en güçlü sevgi anne sevgisidir” dedi.

         Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler günü dolayısıyla belediye fidanlığında yetiştirilen 100 bin adet kadife çiçeğini annelere armağan ediyor. Yetiştirilen çiçeklerin saksılarının üzerine Başkan Yılmaz’ın “Anneler Günü” mesajı da yazılarak, sahiplerine ulaştırılıyor.

         Başkan Yılmaz, belediye serasını ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarının özenle hazırladığı çiçekler, Covid-19 riskine karşı dezenfekte edildikten sonra ilçedeki tüm resmi ve sosyal kurumlara gönderilirken, ilçe sakinlerine de dağıtımı yapılıyor.

Sağlık Çalışanları ve Huzurevi Sakinleri Unutulmadı

            Toroslar Belediyesi’nin ‘Anneler Günü Çiçeği’, başta Covid-19 salgını nedeniyle yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları  ile Huzurevi sakinlerine de  ulaştırıldı. Başkan Yılmaz; “Büyüklerimizin tek isteği anılmak ve unutulmamaktır. Onların hem gönlünü hem hayır dualarını almak bize güç katmaktadır. Sadece bir gün değil her gün yanınızdayız” dedi.

“Sizlerin Anne ve Babalarınız, Birer Kahraman”

         Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla kahramanca mücadele eden ve gece gündüz demeden hastaları iyileştirmek için fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarına da minnet duyduklarını dile getiren Başkan Yılmaz; “Bu süreçteki en büyük sorumluluk doktorlarımızın ve sağlık emekçilerinin omuzlarındadır. Salgını en az kayıpla atlatabilmek için çocuklarından, eşlerinden, anne ve babalarından  uzun süre uzak kalan sağlık çalışanlarımızın değerli evlatlarına sesleniyorum. Sizlerin anne ve babalarınız birer kahraman” dedi.

“Yeniden Kucaklaşacağız”

         “Cennet anaların ayakları altındadır” hadisine atıfta bulunan Başkan Yılmaz, tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutlayarak; “Sabrın, sevginin, merhametin ve özverinin en önemli simgesi annedir. Bizleri dünyaya getiren ve her türlü fedakarlığa göğüs gererek büyüten annelerimiz, hayattaki yol göstericimiz ve güvencemizdir. Onlara layık evlat olmak ise boynumuzun borcudur. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi; “Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir”. Başarılı, çalışkan, saygılı, milli ve manevi değerlerine bağlı neslin en büyük payı ise annelerimizindir. Bu nedenle annelerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi en büyük temennimizdir. Başımızın tacı olan annelerimizin bir gün değil her gün kıymetini bilelim ve onların varlığından mutlu olduğumuzu hissettirelim. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş annelerimize Allah’tan rahmet diliyor, başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Saygı, sevgi ve hürmetle sağlıklı günler temenni ediyorum. İnşallah bu zorlu süreci atlattıktan sonra hasretle yeniden kucaklaşacağız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.