DOLAR 32,5834 0.29%
EURO 34,7652 0%
ALTIN 2.485,570,06
BITCOIN 20515033,30%
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şampiyondan Başkan Tarhan’a ziyaret

Şampiyondan Başkan Tarhan’a ziyaret

ABONE OL
Şubat 5, 2020 13:36
Şampiyondan Başkan Tarhan’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen 2020 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda 9 Yaş Türkiye Şampiyonu olan Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Nil Kayra Zeybek, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Şampiyonluk kupası ile birlikte geldiği Başkan Tarhan’a verdiği destekler nedeniyle teşekkürlerini sunan Zeybek’e ailesi ve kulüp başkanı İlkim Tahinci de eşlik etti.

Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Tenisçi İlkim Tahincide,“Başkanımıza şampiyonluk kupamızı veriyor olmanın gururunu yapıyoruz. Şampiyona boyunca sporcumuzun ulaşımı ve konaklamasını Belediyemizin desteğiyle sağlıyoruz. Başkanımız Neşet Tarhan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün başarılarıyla gururlandırmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Tarhan, “Sporcularımızın ulusal ve uluslararası yarışmalarda yarışabilmesi adına gereken destek için belediye meclisimizde gündeme getiriyoruz. Meclis üyelerimiz oy birliği ile destek verilmesi yönünde karar veriyor. Tüm üyelerimize verdikleri destek için teşekkür ederim. Sporda, sanatta başarı kazanan tüm sporcularımızın önünü açmak bizim için en öncelikli konulardan birisidir. Elbette ki sporcularımızın kazandığı her başarı kentimiz ve belediyemizin adını ulusal ve uluslararası arenalarda gururla duyuruyorlar. Onlar başardıkça bizler geleceğe daha umutla bakabiliyoruz. Kayra Nil kızımızı şampiyonluğu nedeniyle kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.