DOLAR 32,3804 0.18%
EURO 35,0017 -0.25%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 2257475-1,12%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MEZİTLİ ,NİN ve MERSİNİN YÜZ AKI MEZİTLİ SANAYİ SİTESİ

MEZİTLİ ,NİN ve MERSİNİN YÜZ AKI MEZİTLİ SANAYİ SİTESİ

ABONE OL
Şubat 21, 2020 13:08
MEZİTLİ ,NİN ve MERSİNİN YÜZ AKI MEZİTLİ SANAYİ SİTESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mezitli Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi başkanı ve S.S. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel’ BÜNYAMİN ÖNEL ÖNDERLİĞİNDE ;Mersini ve Mezitli,ye nefes aldıracak proje MEZİTLİ SANAYİ SİTESİ projesini Mersinde tüm (STK)Lar destekleyerek bu projenin önderi olan Bünyamin Önel ile güzel bir söyleşi yaptık;
Başkan Önel, “Uzun zamandır artık ihtiyaca karşılık veremeyen mevcut sanayi sitesi ile ilgili hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın şikayetlerini alıyorduk. Biz de bu şikayetlere karşılık vererek yeni sanayi sitesi ile ilgili önemli adımlar attık. Artık sona yaklaştığımız Mezitli Sanayi Sitemizin kentimize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Mezitli ve Mersinin gündeminde oluşan MEZİTLİ SANAYİ SİTESİ PROJESİ İçin ;
S.S. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel’e ziyaretler sürüyor. Son olarak UMU Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Umu ve Alev Turizm sahibi Necip Topçu Başkan Önel ile biraraya gelerek Mezitli’ye yapılması planlanan yeni Sanayi Sitesi ile ilgili istişarede bulundu. Mezitli’nin en önemli projelerinden biri olan Yeni Sanayi Sitesi’nin kentin ve bölgenin çehresini değiştireceğine dikkat çeken Başkan Önel, “Uzun zamandır artık ihtiyaca karşılık veremeyen mevcut sanayi sitesi ile ilgili hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın şikayetlerini alıyorduk. Biz de bu şikayetlere karşılık vererek yeni sanayi sitesi ile ilgili önemli adımlar attık. Artık sona yaklaştığımız Mezitli Sanayi Sitemizin kentimize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
AYRICA MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANINDAN DA ,TAM DESTEK
KIZILTAN ŞUNARI SÖYLEDİ; MEZİTLİ’YE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yeni bir sanayi sitesi ihtiyacının kabul gördüğü Mezitli’de sanayi sitesi yapılması için çalışmalar sürerken; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan’dan da destek geldi.

Mezitli’ye yeni bir sanayi sitesi yapılması kararının çok isabetli olduğunu ifade eden Başkan Kızıltan, mevcut sanayi sitesinin kapasite olarak hem esnafa yetmediğini hem de şehrin merkezinde kaldığına dikkat çekti.

DESTEKLİYORUZ
Yeni yapılacak sanayi sitesinin hem Mezitli’de sokak aralarında, apartman altlarındaki esnafı bir araya toplayacağına işaret eden Başkan Kızıltan, “Şehrin merkezinde kalan ve ihtiyaca da cevap vermeyen eski sanayi sitesinin yeni bir yere taşınması ve daha çağdaş, her türlü ihtiyaçları planlanmış olarak yapılacak olan yeni sanayi sitesi çok isabetli ve doğru karar. Destekliyoruz. Bu karar alınırken bize de danışıldı. Biz de onaylarımızı verdik. Mezitli’ye hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.