DOLAR 32,5152 -0.1%
EURO 34,8076 -0.19%
ALTIN 2.427,55-0,09
BITCOIN 2153840-0,54%
Mersin
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“ÇALIŞAN ÇOCUKLAR VE DÜŞLER”

“ÇALIŞAN ÇOCUKLAR VE DÜŞLER”

ABONE OL
Haziran 4, 2021 11:50
“ÇALIŞAN ÇOCUKLAR VE DÜŞLER”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“ÇALIŞAN ÇOCUKLAR VE DÜŞLER” KONULU RESİM YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü kapsamında “Çocuk işçiliği son bulsun, çocuklar düşleriyle yaşasın” sloganıyla düzenlediği  ”Çalışan Çocuklar ve Düşler” konulu resim yarışması için başvurular başladı.

Dünyada ve ülkemizde çocuk işçinin çalışma koşullarına dikkat çekmek ve uğradıkları hak ihlallerini görünür kılmak amacıyla Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından düzenlenen resim yarışmasına katılmak isteyen çocukların çizeceği “Çalışan çocuklar ve düşler” konulu resimlerin en geç 10 Haziran 2021 tarihine kadar Mersin Barosu’na ulaştırılması gerekiyor.

“ÇOCUK İŞÇİLİĞİNİN SON BULDUĞU BİR DÜNYA MÜMKÜN”

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Sevgili çocuklar; Çocukların çalışmak zorunda kalmadığı, eğitim hayatlarına devam edebildikleri, düşler kurabildikleri, bu düşleri gerçekleştirdikleri bir dünya istiyoruz. Sizlerden de ”çalışan çocuklar ve düşler” konulu resimler yapmanızı ve bize göndermenizi istiyoruz.

Hiç bir çocuğun çalışmak zorunda kalmadığı, çocuk işçiliğinin son bulduğu bir dünya mümkün! Haydi sen de adını-soyadını, adresini, telefon numaranı ve okulunu belirterek 10 Haziran 2021 tarihine kadar yarışmamıza katıl!

Çizdiğin resmin fotoğrafını çekerek  mersinbarosuchm2020@gmail.com adresine e-mail yoluyla, Çizdiğin resmi Mersin Barosu Mersin Adalet Sarayı 4. Kat Akdeniz Mersin adresine yurtiçi kargo yoluyla karşı ödemeli olarak bizlere ulaştırıp yarışmaya katılabilirsin. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımıza sürprizlerimiz var! Çocuk işçiliği son bulsun. Çocuklar düşleri ile yaşasın!” ifadesine yer verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.