DOLAR 32,3781 0.18%
EURO 35,0251 -0.19%
ALTIN 2.324,830,25
BITCOIN 2255658-1,20%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN YILMAZ; “GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE MİNNETTARIZ”

BAŞKAN YILMAZ; “GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE MİNNETTARIZ”

ABONE OL
Nisan 21, 2021 03:56
BAŞKAN YILMAZ; “GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE MİNNETTARIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN YILMAZ; “GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE MİNNETTARIZ”

            Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın 175’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

         Hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan üstün görev anlayışıyla çalışan Türk Polis Teşkilatı’na minnettarlık duyduklarını dile getiren Başkan Yılmaz; “Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü kuruluşlarından biri olan ve gücünü milletinden alan Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü canı gönülden kutlarım. 175 yıldır ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasını sağlayan, toplumda huzuru ve asayişi temin etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren Polis Teşkilatımıza teşekkür ederim” dedi.

“Ülke Olarak Bu Zorlu Süreci Birlik ve Beraberlik İçinde Atlatacağız”

         Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini ve bu mücadele  sürecinde Türk Polis Teşkilatı’nın da önemli bir ofis taşımacılığı sorumluluk üstlendiğini belirten Başkan Yılmaz; “İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte koordineli ve titizlikle çalışarak büyük bir seferberlik örneği ortaya koyan tüm güvenlik güçlerimize minnettarız. Bu vesileyle ülkemizin dört bir yanında görev yapan emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarına başarılarının devamını diliyorum. Vatanımız uğruna şehit düşen kahraman polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.