DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2062003-0,78%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arda Güler’in babası yeni transferi açıkladı! Fenerbahçe’yi reddetti, işte son kararı

Arda Güler’in babası yeni transferi açıkladı! Fenerbahçe’yi reddetti, işte son kararı

ABONE OL
Temmuz 4, 2023 11:40
Arda Güler’in babası yeni transferi açıkladı! Fenerbahçe’yi reddetti, işte son kararı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler düğümü çözülüyor. Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan Arda Güler’in adı birçok Avrupa deviyle anılıyor. Genç yıldız Fenerbahçe ile iki kez görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmadı. Arda Güler’in babası Ümit Güler, genç yıldız için aldıkları son kararı Fenerbahçe’ye iletti.

Fenerbahçe’de Arda Güler belirsizliği sürüyor. Genç yıldız birçok Avrupa devinin radarında yer alıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Arda Güler, iki kez görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerden kesin sonuç çıkmadı. Arda Güler’in babası Ümit Güler, aldıkları son kararı Fenerbahçe yönetimine iletti. İşte ayrıntılar…

‘KOMİSYON’ İDDİASI

Milan’ın da transfer listesinde yer alan Arda Güler’le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Matteo Moretto, Fenerbahçe’nin genç yıldızının transferindeki en büyük engelin babası olduğunu yazdı.

Matteo Moretto, Fenerbahçe’ye ödenecek olan 17 milyon 500 bin euroluk serbest kalma bedelinin yanı sıra Arda Güler’in babasının da 18-20 milyon euroluk bir komisyon istediğini belirtti.

REAL MADRİD’DEN İKİ FORMÜL

The Athletic’te yer alan haber egöre; Real Madrid, Arda Güler’i kadrosuna katmak istiyor ancak orta sahasını güçlendirmeyi şu anda öncelik olarak görmüyor. Real Madrid’in bu nedenle Arda Güler için alternatif seçenekleri araştırmaya başladığı vurgulandı.

Real Madrid’in planları arasında ilk olarak Arda Güler’in bonservisinin alınması ve bir sene kiralık olarak Fenerbahçe’de kalmasının yer aldığı aktarıldı. Real Madrid’in değerlendirdiği bir diğer seçeneğin Arda Güler’in Real Madrid Castilla’da oynamasının olduğu belirtildi. İspanyol devinin Arda Güler’in bu öneriyi kabul etmesini beklemediği kaydedildi.

İSPANYA’DAN SEVILLA İDDİASI

Mundo Deportivo’da yer alan habere göre; Arda Güler, transfer tercihini Sevilla’dan yana kullandı. Genç yeteneğin bu tercihinde La Liga ekibinin oyuncu yetiştirme konusundaki performansının etkili olduğu aktarıldı.

Benfica, Real Madrid, Barcelona gibi ekiplerin araya girmesinden çok daha önce Arda Güler’in Sevilla tarafından ikna edildiği vurgulandı. Sevilla’nın bu transferde önünde büyük bir engelin olduğunun altı çizildi.

ARDA GÜLER’İN BABASI KARARINI FENERBAHÇE’YE İLETTİ

İspanya’nın devleri Real Madrid, Barcelona ve Sevilla’nın yanı sıra Borussia Dortmund ve Newcastle United’ın da yakından takip ettiği Arda Güler’de sıcak bir gelişme yaşandı.

AS’ta yer alan habere göre Arda Güler’in babası Ümit Güler, genç yıldızın kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini Fenerbahçe yönetimine bildirdi. Ayrıca habere göre Ümit Güler, Fenerbahçe’nin sözleşme uzatma teklifini de kabul etmedi.

Haberde şu ifadeler yer aldı: “18 yaşındaki Arda Güler’in akıbeti henüz bilinmiyor. Real Madrid, Barça ve Avrupa’nın yarısının arzuladığı Fenerbahçeli forvetin babası, oğlunun bir yıl daha Süper Lig’de oynamak istemediğini Türk kulübü yönetim kuruluna bildirdi.

Genç yıldız Fenerbahçe’den bir an önce ayrılıp devamlılık sağlayacak çizgileri olan bir kulübeke gitm istiyor. Futbolcunun babası Ümit Güler sözleşme uzatma teklifini de geri çevirdi.

REAL MADRID 1 YIL FENERBAHÇE’YE KİRALAYACAK”

“Real Madrid, Arda Güler’i transfer etmek istiyor ve 17.5 milyon Euro’luk fesih maddesi sorun değil. Aksine, oyuncunun potansiyeli çok daha fazlasını vaadediyor. Real Madrid, Güler’in bir sezon daha Türkiye’de kiralık olarak Fenerbahçe’de kalmasını, böylece hem oyununda ilerlemesini hem de Santiago Bernabéu’ya yükselmeden önce daha fazla deneyim kazanmasını istiyor. Fenerbahçe, Real Madrid’in teklifini memnuniyetle karşıladı. Mesut Özil kramponlarını astıktan sonra onunu mirası olarak görüldü.”

“Arsenal, Newcastle, Manchester United, PSG, Borussia Dortmund, Milan, Sevilla ve Barcelona gibi takımlar gözünü Arda Güler’e dikmiş durumda. Hepsi fesih bedelini ödemeyi kabul etti.

Hatta Barcelona’yı temsil eden Deco, geçtiğimiz günlerde Türk takımını Barça’nın teklifini kabul etmeye ikna etmek için ısrar etmişti.”

Ancak Barcelona çok genç olan Türk’ü ikna etmekte ısrar ederken, Arda masadaki diğer seçenekleri düşünüyor. Sevilla, Borussia Dortmund ve Ajax gibi takımlar Arda’nın dikkatini çekiyor çünkü bu takımlarda daha fazla süre bulabileceğinden emin. Sevilla seçeneği de Arda’yı cezbediyor.

Bu duruma rağmen Real Madrid pes etmedi ve Arda Güler’i geleceği için en iyi kulübün Real olduuğuna ikna etmek istiyotlar. İkna taktikleri, Valverde, Vinicius, Rodrygo, Tchouameni, Camavinga veya Bellingham gibi diğer gençleri kadrolarına katmaları.”

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.