DOLAR 32,5219 0.09%
EURO 34,9875 -0.1%
ALTIN 2.439,750,18
BITCOIN 21181311,20%
Mersin
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anamur Kıbrıs İlkokulundan İzmir’e Deprem Yardımı

Anamur Kıbrıs İlkokulundan İzmir’e Deprem Yardımı

ABONE OL
Kasım 7, 2020 13:41
Anamur Kıbrıs İlkokulundan İzmir’e Deprem Yardımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Anamur Kıbrıs İlkokulundan İzmir’e Deprem Yardımı
Mersin’in Anamur İlçesi’nde eğitim veren Kıbrıs İlkokulu öğretmen ve velileri, İzmir Depreminde mağdur olan vatandaşlara destek amacı battaniye, yatak, kıyafet ve bebek mamasından oluşan bir kamyon yardım malzemelerini Kaymakamlık ve AFAD aracılığı ile İzmir’e gönderdi. Okul Müdürü Ayfer Koyuncu öncelikle amaçlarının kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde depremzede vatandaşlarımızın yaralarına bir nebze merhem olmak, ikinci olarakta, öğrencilerine, çevreye duyarlılık,  vicdan ve  merhamet duygusu kazandırmak olduğunu söyledi.  
Yardımların yerine ulaşması için Anamur Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Gürpınar ile irtibata geçtiklerini kaydeden Koyuncu; Böylece velilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından getirilen 60 adet battaniye 20 adet yatak 67 adet bot, iç çamaşırı, pijama, bebek bezi ve bebek mamasını, 
Anamur Kaymakamlığı Vakıf aracılığı ile Kaymakamlık AFAD ekiplerine teslim etti.  AFAD’ta İzmirdeki depremzedelere ulaştırdı.” Dedi. Teslimat sırasında okula gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan da bu girişimlerinden dolayı Okul Müdürü Ayfer Koyuncu ile birlikte velileri ve öğretmenleri tebrik etti.  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.