DOLAR 32,4028 0.22%
EURO 35,0559 -0.11%
ALTIN 2.324,960,25
BITCOIN 2267552-1,86%
Mersin
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ne değişti?

Ne değişti?

ABONE OL
Mayıs 29, 2021 10:38
Ne değişti?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ne değişti?
Davultepe Belediye Başkanı iken kendi meclis kararıyla Davultepe’ye sanayi sitesi gerekiyor diye meclis kararı aldıran Ahmet Erşah’in şimdi aynı sanayi sitesine itiraz ediyor olmasının şaşkınlığı devam ediyor. En ateşli savunucu olduğu dönemden an ateşli itiraz eden kişi konumuna gelmesi arasında geçen süreç merak edilirken, arşivlerden çıkan bir fotoğraf olayı daha da ilginç hale getiriyor.
Daha bir kaç ay önce 2020 tarihli fotoğrafta, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve ilçe başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in Esnaf Sanatkarlar Odası ve Mezitli Sanayi Sitesi ofisini ziyaretine eşlik eden Ahmet Erşain, grupla birlikte ziyaretlere katılıyor. Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Mezitli Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Önel Mezitliye yapılacak olan sanayi sitesi hakkında bilgi verdikten sonrada bu günün anısına bir yaş pasta kesimi de yapılıyor…
Fotoğraftan kısa bir süre sonra ilginç bir biçimde Mezitli’ye yapılacak olan sanayi sitesi için çalışmaların başlaması sonrası üzerine Erşahin “Mezitliye sanayi sitesi yapılamaz” diyerek itiraz etmeye başlıyor.
İtirazında “Bizlere ve Davultepelilere bilgi verilmeden sanayi sitesi yapılamaz” ifadelerini kullanan, önce kendi belediye başkanlığı döneminde yapılsın diye meclis kararı aldıran, henüz 2020 yılında sanayi sitesi için pastanın kesildiği kutlamaya katılarak alkış tutan Erşahin’in bu itirazının altında yatan neden ise tüm kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Öte yandan sanayi sitesi yapılmasın diyerek kooperatif aleyhine çok sayıda dava açan Erşahin’e mahkemeden gelen yanıt ta son derece moralini bozduğu anlaşılıyor. Farklı gerekçelerle öncülük ederek özellikle hazine arazisini işgal eden vatandaşların açtığı davaların tamamının aleyhine sonuçlanması iyice elinin kolunun bağlanmasını sağlıyor. 1/1000’lik plana itiraz etmeyen Ersahin’nin 1/5000’lik plana itirazları ise yasal açıdan bir anlam ifade etmiyor…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.