DOLAR 32,6039 0.39%
EURO 34,8231 0.24%
ALTIN 2.493,370,38
BITCOIN 21286504,37%
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cengiz Gökçel’in 10 Kasım Mesajı

Cengiz Gökçel’in 10 Kasım Mesajı

ABONE OL
Kasım 9, 2020 12:25
Cengiz Gökçel’in 10 Kasım Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurtuluş Savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında özlem, saygı ve minnetle anıyoruz.

Unutulmamalıdır ki;
Mustafa Kemal Atatürk’ün anısı ulusumuzun kalbinde ışıklar içinde parlamakta ve bu aydınlık, dâhili ve harici bedhahları korkutmaktadır.
Ne olursa olsun, O’nun adını ve mirasını gölgelemeye çalışanlar, emellerine asla ulaşamayacaktır.
Bizler, yokluklar içindeki bir halkın bağımsızlığına kavuşmak için verdiği mücadeleye öncülük eden ve kazanılan zaferi muasır bir Türkiye’nin yolunda Cumhuriyet devrimleriyle taçlandıran Atatürk’ün bize bıraktığı mirasa sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Bağımsızlığımıza, Cumhuriyetimize, yönelik her türlü saldırının karşısında duracağız. Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız.
Bu ülkü ile yorulmadan azim ve kararlılıkla ilerleyeceğiz.
Onun ortaya koyduğu ilkeler, bu yolda en büyük yol göstericimiz olacaktır. Sosyal adaletin sağlandığı, huzurun, birlik ve kardeşliğin hakim olduğu yarınlara ilerlerken bizlere ışık tutmaya devam edecektir.
O’nun açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğiz.

Barışa, özgürlüğe, demokrasiye, bağımsızlığa, ilke ve devrimlerine olan kararlı inancımla, ebedi önderimiz, yol göstericimiz Büyük Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, tüm şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.