DOLAR 32,5795 0.27%
EURO 34,7663 -0.03%
ALTIN 2.491,770,31
BITCOIN 20642953,77%
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BURHANETTİN KOCAMAZ İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

BURHANETTİN KOCAMAZ İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

ABONE OL
Mart 26, 2023 13:38
BURHANETTİN KOCAMAZ İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burhanettin Kocamaz  İyi Parti Tarsus İlçe Başkanlığında Mersin Milletvekili Aday Adaylığını Toplantıyla duyurdu.

Kocamaz yaptığı açıklamada ; Çeyrek asırlık yerel yönetim tecrübemizin ardından, Allah’ın izniyle inşa edilecek Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için T.B.M.M. çatısı altında Genel Başkanımız Sayın; Meral Akşener’e yoldaşlık etmek üzere niyetlendiğimiz 28. Dönem Mersin Milletvekilliği A. Adayıyım dedi.

Ayrıca, Toplantıya ev sahipliği ve destekleri için İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanımız Sayın; Burak Özdil başta olmak üzere, Akdeniz İlçe Başkanımız Sayın; Bilgehan Başar’a, Yönetimlerine, Parti Üyelerimize ve uzaktan yakından gelerek bizlere destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Millete hizmet sevdasıyla çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun dedi

.

Buğün sizlerle tekrar aynı havayı teneffüs etmekten onur duyuyorum ve saygılar sunuyorum. .Rabbim varlığımızıda  birliğimizide  daim etsin. Şu an1994 yılını hatırladım. .O günün şartlarında hiç şans verilmeyen aday olarak yola çıktık. Ama sizlrin desteği ile Tarsusta  KUVAYİ MİLLİYE HAREKETİ başlattık.O Gün Hemşehrilerimiz bize sahip çıktı.O Zaman bende siyasetin acemisiydim .Beni buğünlere kaderim getirdi..  O DÖNEM

TARSUSTA  Bir aday bulamıyorduk .Ben Partinin  Basın sözcüsü iken her gün bir arakadaşımızın aday olduğunu yazıyordum..İsmini söylediğim yazdığım arkadaşın haberi bile yoktu .

O gün yol yürüdüğüm bugün aramızdan ayrılan bütün hemşehrilerime alllahtan rahmet  diliyorum.Ruhları şad olsun.. O GÜN YOLA NASI ÇIKTIYSAK CİZĞİMİZDEEN CIKMADAN AYNI YOLU AYNI AZİMLE YÜRÜYORUZ.HESABINI VERMEDİĞİMİZ HİÇ BİR İŞİMİZ OLMADI.25 YIL 5.DÖNEM ÇEYREK ASIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTIK ALNIMIZ AÇIK BAŞIMIZ DİK DOLAŞIYORUZ.

Artık bu Ülkede Meral Akşenirin fikri olmadan bir adım bile atılamaz..Artık bu ülkede iyi partinin imzası olmadığı ittifakın sonuç alması mümkün değil: şimdi görev milllete düşüyor. Bende genel başkanımızın ilk günden beri isteği olan milletvekiliği konusunda 28.dönem milletvekili adaylığımı açıklıyorum sizlere güvenerek yola çıktım teK başına  Kocamaz olmaz birlikten kuvvet doğar,biz birlikte olacağız hem mersinde hemde türkiyede iktidar olacağız.

Amacımız Hak hukuk adalet ve liyakati yeniden tesis etmek!

Ülkemizi ve Milletimizi refaha ulaştırmak!

İnsanlarımızı Mutlu ve Büyük Türkiye’de barış ve huzur içerisinde yaşatmak!

Gençlerimize yaşanabilir bir Türkiye bırakmak!

Zaten Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in davetiyle İYİ PARTİ’ye katıldığım ilk günden bu yana yapılan her kongrede delegelerimizin tercihleri ile Genel İdare Kurulu üyeliğine seçildim.

Kongrelerde şahsıma destek olan tüm delege arkadaşlarımıza teşekkürlerimi arz ediyorum.

Allah’ım cümlesinden razı ve memnun olsun.

Halen de hem GİK Üyesi, hem de Genel Merkez’de Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyorum.

Şimdide, 25 yıllık yani çeyrek asırlık fiili Belediye Başkanlığım döneminde edindiğim bilgi ve birikimlerimi Meclis Çatısı altında Ülkemizin ve Milletimizin hizmetine sunmak istiyorum.

Bu nedenle de 28. Dönem Mersin Milletvekilliği için Aday Adayı oldum.

Talep bizden, destek önce İYİ PARTİ üyelerinden, sonra tüm Mersin Halkından, takdirde Yüce Mevladan olacaktır.

Bu itibarla 1 Nisanda yapılacak oylamada desteklerinizi bekliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Rabbim Milletimize ve Memleketimize hizmet için çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız, her şeyde gönlünüze göre olsun.

Allah’a emanet olasınız.

Burhanettin KOCAMAZ 1994-2014 Dönemi Tarsus Bel.Başk.

2014-2019 Mersin B.Şehir Belediye Bel. Başk.

28. Dönem Mersin Milletvekili A. Adayı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.