DOLAR 32,5393 0.12%
EURO 34,9452 -0.21%
ALTIN 2.437,610,07
BITCOIN 20958260,26%
Mersin
27°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Önel “Hayırlı Olsun Dedi”

Başkan Önel “Hayırlı Olsun Dedi”

ABONE OL
Şubat 9, 2021 12:55
Başkan Önel “Hayırlı Olsun Dedi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bünyamin Önel, Mezitli’de yaşayanların da esnaf ve sanatkarın da mutlu olacağı projeyi hayata geçirmek için büyük çaba verdiklerini ifade etti. Başkan Önel, tüm engelleme çabalarına karşın arsa sahipleri ile anlaşarak, mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.
S.S.Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin yapılacağı alanla ilgili çalışmaların son hızıyla devam etmekte olduğuna vurgu yapan Öngel, “Sanayi sitesinde tapusu olan arsa sahiplerinden; Sehre Mutlu ve Zeynep Yılmaz Demir, Salih Kuşça, Talha Yılmaz Avcı, Kuddusi fili anlaşma sağlanarak mutlu sona ulaşıldı. Büyük bir dayanışma örneği göstererek, arsa karşılığı verilecek olan sanayi sitesi dükkanları şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Anlaşmalardan sonra bir açıklama yapan Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel şunları söyledi: “Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı, Bünyamin Önel, Başkan Bizler bu sanayi sitesinin yapılması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı yapıyoruz bizlerin amacı Mezitlide yaşan insanlarımıza bir eser bırakmak ve Mezitli’de yaşayan vatandaşlarımız arabaları bozulduğu zaman Mersin sanayi sitesine gitmek yerine yaşadıkları ilçenin sanayi sitesine giderek arabalarının tamir ettirmeleri ve Mezitli ilçemizin ekonomisine de katkı sağlamak istiyoruz. Mezitlililer, son derece modern bir biçimde, sağlıklı ve konforlu bir ortamda hizmet alacaklar. Tüm halkımıza hayırlı olsun”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.