DOLAR 32,5742 0.14%
EURO 34,8486 0.47%
ALTIN 2.417,23-0,63
BITCOIN 2153318-0,07%
Mersin
23°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Kılınç’tan Açıklama

Başkan Kılınç’tan Açıklama

ABONE OL
Haziran 12, 2020 11:56
Başkan Kılınç’tan Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Değerli Hemşerilerim,
Saygıdeğer Kamuoyu,

Yaklaşık bir buçuk yıldır sürdürdüğümüz Anamur Belediye Başkanlığı görevimiz süresince çağın gereksinimlerine uygun, vatandaşlarımızın refah düzeyini arttıracak ve kentimizi gerçek anlamda modernize edecek uygulamaları hayata geçirmeyi kendimize ilke edindik.
Büyük kentlerde bulunan tüm imkânların Anamurlu hemşerilerimize de sunulabilmesi amacıyla hükümetimiz ve bakanlıklarımızla iletişimi hiç olmadığı kadar samimi, dostane ve hizmet alabilir boyuta taşıdık.
Çaldığımız her kapının sonuna kadar açılması, gittiğimiz tüm resmi kurumlarımızın Anamur’a hizmet verebilmek için seferber olmasıyla yıllarca Ankara’da kurduğumuz ikili ilişkilerin karşılığını nihayet almaya başladık.
Önceki gün BOTAŞ Genel Müdürlüğü ile geçekleştirdiğim telefon görüşmesi neticesinde, seçim döneminde söz verdiğimiz Anamur’a Doğalgaz Getirilmesi Projemizin, boru hattı güzergahının belirlenmesi için 1 Temmuz 2020’de ihaleye çıkılacağını öğrendim.
Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yapılan açıklamaya göre Antalya’dan getirilecek olan Doğalgaz Boru Hattının arazi-etüt, harita, kamulaştırma ve mühendislik işlerinin 1 Temmuz 2020’de başlayarak 450 gün içerisinde bitirilmesi öngörülüyor.
Anamur Belediye Başkanı olarak, başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, BOTAŞ Genel Müdürümüze ve her ziyaretimizde bizleri eli boş döndürmeyen devletimizin tüm kademesindeki bürokratlarımıza Anamurlu hemşerilerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Birkaç yıl içerisinde evlerinde doğalgaz kullanmaya başlayacak olan Anamurlu Hemşerilerime de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Hidayet KILINÇ
Anamur Belediye Başkanı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.